MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Bridge projektin loppuviikot

Viimeiset viikot kuluivat pääosin bridgen loppurutistuksen kanssa. Ongelmia pääsi myös esiintymään. Toteutimme Ellan kanssa powerpoint esityksen valmiiksi loppuesitystä varten. Ilmoitimme muille tiimiläisille, että he käyvät läpi esityksen ja jos tulee mieleen jotain lisättävää/korjattavaa niin kertovat siitö meille. Yksin tiimin päätti kuitenkin ilmoitaa että on tehnyt kokonaan uuden esityksen… Neuvottelun jälkeen hän öoppujen lopuksi hän suostui pysymään meidän tehdyssä esityksessä. Opin bridge projektin ainakin sen, että tiimityöskentely on joskus todella turhauttavaa.

Toteutimme bridgessä toimeksiantajalle Facebook profiilin ja loimme hänelle oppaan markkinointiin siellä sekä Googlessa. Facebook näyttää tältä.

 

Oppaaseen lisäsimme esimerkin markkinoinnin vuosikellosta ja tarkemman kuvauksen. Siitä Marko voi katsoa erilaisia teemoja markkinointia varten. Vuosikello näyttää tältä:

 

 

 

Kokonaisuutena Bridge projekti oli todella opettavainen kokemus. Harvoin pääsee opinnoissa tekemään yhteistyötä ulkomaalaisen koulun kanssa. Sain arvokasta kokemusta työskentelystä kulttuurierojen vaikuttaessa. Kuten mainitsin aikaisemmin blogissa, mielellään tapaamisia kasvotusten olisi ollut enemmän. Luonnollisesti budjetti rajoitti tätä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *