MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Vierailu Stora Ensolla

Pääsimme vierailemaan 14.5 Stora Enson tehtaalla Kemissä. Tämä oli todella uniikki kokemus, sillä normaalisti ulkopuolisena ei tälläisiin paikkoihin ole pääsyä. Oli mielenkiintoista kuulla kun viestintäpäälliikö ja asiakkuuspäällikkö kertoivat työstään ja yrityksestä. Erityisesti asiakkuuspäällikön työ vaikutti mielenkiintoiselta, mutta samalla myös haastavalta. Eri kulttuureista tulevien asiakkaiden kanssa kommunikointi tuo paljon haasteita ja pitää pystyä sopeutumaan tilanteeseen.

Vierailimme myös PK-3 rakennuksessa, jossa pääsimme tutustumaan paperikoneen massiivisuuteen ja sitä valvovien työntekijöiden työhön. Voin vain kuvitella kuinka paljon teknologiaa vaaditaan sellaisen järjestelmän ylläpitoon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *