MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 11

Viikolla 11 kävimme läpi konversiota ja laskeutumissivuja. Minulla oli henkilökohtaista tietoa jonkin verran aiheesta aiemman Datanomi tutkinnon kautta, joten olin hyvin kärryillä opetettavasta asiasta, Minulla tuli kuitenkin paljon uutta tietoa, kun kävimme läpi markkinoin psykologisen tekijöiden termejä. Esimerkiksi Dunning-Kruger termi jäi mieleen minulle erittäin hyvin.

Toisessa tehtävässä visualisoimme laskeutumissivun jollekin bridge yritykselle ja tämä osoittautui erittäin mielenkiintoiseksi. Teimme Hulkoffgardenin kokoustiloille laskeutumissivun paperille, jossa havainnollistettiin revittävillä papereilla vaihtuvia kuvia. Olin aikaisemmin mainitun tutkinon aikana hahmotellut tietokoneella laskeutumissivua, mutta nyt oli mukava tehdä sellainen paperille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *