MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 12

Olin odottanut bridge viikkoa mielenkiinnolla projektin alusta alkaen. Oli mukava päästä keskustelemaan englanniksi tiimiläisten kanssa. Nopeasti tuli kuitenkin huomattua tiettyjä haasteita. Selkeät kulttuurierot nousivat esille kun aloimme käymään läpi projektia, Jouduin välillä selittämään venäläiselle tiimiläiselle kuinka kaupankäynti eroaa länsimaissa. Suureksi ongelmaksi muodostui esimerkiksi ymmärryksen puute vapaista markkinoista ja mahdollisuus kilpailla valtion tarjoamia palveluita vastaan. Viikko toimi hyvänä oppituntina kulttuuristen erojen välille. Kokonaisuutena koen tälläiset oppimiskokemukset erittäin hyödyllisenä ja olisin mielellään työskennellyt enemmänkin kasvotusten ulkomaalaisten kanssa. Luonnollisesti rajallinen projektibudjetti mahdollisti kuitenkin vain yhden viikon.

Mieluisaa oli myös esittää tiimin jäsenen Margaritan kanssa siihenastisen tuotoksen. Pidän aina mukavana haasteena, kun pääsee puhumaan englantia isolle yleisölle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *