MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 13

Viikolla 13 tutustuimme tarinankerrontaan markkinoinnissa. Olen itse pitänyt tätä aina tärkeänä ja edellisellä viikolla pyysimme Bridge toimeksiantajaa toimittamaan oman tarinansa meille. Pidin materiaalissa erittäin tärkeänä kahta kohtaa: ”Hook” ja ”aitous”. Arvostan itse suuresti sitä, kun yritys osaa olla aito omassa markkinoinnissaan/tarinankerronnassa. Älä yritä kertoa asiakkaille olevasi jotain muuta kuin mitä oikeasti olet. Ennemmin tai myöhemmin totuus tulee esille. Myös asiakkaan koukuttaminen nykyaikaisessa hektisessä maailmassa on olennaista. Koukun avulla asiakas saadaan keskittymään sisältöön ja markkinointi onnistuu paremmin.

Laadimme bridge toimeksiantajalle tarinan Penasta, joka käyttää Go Global Smartin palvelua. Oli hauska keksiä mahdollisimman absurdi tarina, joka koukutti asiakkaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *