MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 14

Anna-Maija piti meille ensimmäisen luentonsa ja aiheena oli sosiaalinen media. Keksustelimme paljon sosiaalisesta mediasta ja sen vaikutuksesta liiketoimintaan. Minulle mielenkiintoista oli esimerkiksi tieto siitä, että 74% kuluttajista tekee ostopäätöksen sosiaalisen median perusteella. Se kertoo siitä, ettå on erittäin tärkeätä ylläpitää hyvää mainetta, koska tieto leviää nopeasti sosiaalisessa mediassa. Myös tilastot olivat hurjia kuten se, että joka minuutti 2,5 miljoonaa postausta jaetaan Facebookissa. Sain myös hyviä vinkkejä facebook sisällöntuottamisesta ja kuinka se tulisi olla säännöllistä.

Pohdimme myös ryhmissä toimeksiantajien sosiaalisen median näkyvyyttä ja totesimme, että Go Global Smart täytyy panostaa siihen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *