MH kv oppimispäiväkirja
Uusi eOppimispalvelut.fi Blogs -sivusto

Viikko 17

Tutustuimme CRM eli customer relationship managementin maailmaan. Tämä oli terminä minulle uusi. Olin tietoinen, että yrityksillä on käytössä jonkinlaisia järjestelmiä, joilla ylläpidetään tietoa asiakkaista. Luento kuitenkin toi minulle esille kuinka edistyksellisiä nämä järjestelmät saattavat olla. Niiden avulla on helppo kerätä dataa asiakkaista ja tämän avulla asiakkaiden segmentointikin on helpompaa. Tietoturvasta kiinnostuneena itseäni tietenkin hieman huolestuttaa kuinka paljon dataa meistä kerätään ja mitä tapahtuu jos se päätyy vääriin käsiin.

Teimme myös paritehtävän, jossa pääsimme etsimään tietoa enemmän asiaan liittyen. Opin tuntemaan erilaisia CRM-palvelun tarjoajia ja kuinka niitä voidaan hyödyntää myynnissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *