ETUSIVU

Lapin eAmis alkaa starttailla käyntiin pikku hiljaa. Tällä hetkellä ensimmäiset yhteistyöpalaverit ovat pidetty ja oppilaitokset kokoilevat riveihinsä verkkopedagogiikasta ja digioppimisesta innostuneita kehittäjäopettajia. Hankkeen toimintasuunnitelma ja viestintäsuunnitelma ovat saaneet pikku hiljaa sisältöä ja pian suunnitelmiin saadaan kehittäjäopettajien nimetkin näkösälle.

Suunnitelmien työstämistä ja päivittämistä jatketaan koko hankeen ajan. Blogin sivuille on kartoitettu erilaisia webinaareja ja kehittäjäopettajat tutustuvat digipedagogiikan aiheisiin ja piakkoin saadaan aluille toimintasuunnitelma tarkempine aikataulutuksineen.

Ensimmäiset kartoitukset digilaitteiden ja -sovellusten tarpeesta  on  meneillään oppilaitoksissa. Hankkeen julisteet ovat suunnittelija-Samilla osaavissa käsissä, ja pian pääsemme ripustamaan julisteet oppilaitoksiin. Lapin eAmis alkaa pian olla työskentelyvaiheessa. On mahtavaa huomata, että lappilaiset oppilaitokset tekevät innolla yhteistä kehitystyötä digioppimisen parissa. Olehan sinäkin kuulolla!