Koulutustoriyhteistyö Meri-Lapissa

Meri-Lapin Koulutustoritoiminnassa ovat yhteistyökumppaneina Ammattiopisto Lappia, Kemi-Tornion ammattikorkeakoulu, Lapin työ- ja elinkeinotoimisto, Peräpohjolan Opisto ja Lapin yliopisto. Yhteistyötahojen muuttuvien palveluntuotantotapojen johdosta fyysisen Koulutustorin sijaan on kehitetty uusia ja jo olemassa olevia toimintatapoja Koulutustoriyhteistyölle.

Koulutustorikonseptin uudistamiselle perustettiin työryhmä, jossa on edustus kaikista yhteistyötahoista. Työryhmän tapaamisissa on sovittu yhteistyön muodoista jatkossa. Toimintoina jatketaan edelleen mm. erilaisia koulutusmarkkinointitapahtumia, vierailuja yrityksiin ja oppilaitoksiin sekä olemalla mukana messuilla ja koulutuspalveluiden esittelytilaisuuksissa. Koulutustorin yhdyshenkilöt näkyvät erilaisissa infotapahtumissa mm. Lapin TE-toimiston eri toimipaikoissa. Koulutustoritoiminnassa huomioidaan myös ns. hakevan toiminnan periaatteet järjestämällä aktiivista koulutusmarkkinointia ja -tiedotusta monikanavaisesti.

Henkilökohtaiset asiakastapaamiset ovat edelleen mahdollisia sekä Kemissä että Torniossa ajanvarauksella. Koulutustoriyhteyshenkilöinä toimivat:

Päivi Remes, Ammattiopisto Lappia (paivi.remes@lappia.fi)

Niina Piispanen, Kemi-Tornion amk (niina.piispanen@lapinamk.fi)

Koulutustoritoiminnan yhteistyökumppaneiden yhdyshenkilöinä toimivat:

Riikka Fisk, Peräpohjolan Opisto (riikka.fisk@ppopisto.fi)

Seppo Marjamaa, Lapin TE-toimisto (seppo.marjamaa@te-toimisto.fi)

Helena Aho, Lapin yliopisto  (Helena.aho@ulapland.fi)