Menestyjäksi Lapissa, Elinikäisen ohjauksen toimintamallin kehittäminen –projektin tavoitteet saavutettiin erinomaisesti

Projektissa kehitettiin, mahdollistettiin ja toteutettiin tavoitteiden mukaista palvelu- ja toimintamallia. Toimintamallista edettiin toimintajärjestelmään, jonka mukaisesti toimittiin projektin loppupuolella ja toiminta jatkuu projektin jälkeen. Toimintajärjestelmässä on eri ryhmillä selkeät roolit, jotka on kuvattu päivitetyssä kumppanuussopimuksessa, myös Lapin ELO – Jatkuvan oppimisen ja ohjauksen yhteistyöryhmän toimintasuunnitelmassa. Verkostomaiseen Lapin TNO-toimintaan on projektin lopussa sitoutunut kumppanuussopimuksilla 34 lappilaista organisaatiota. Kaikkiaan projektin toiminnassa on ollut mukana 41 organisaatiota ja 319 henkilöä. Lapin TNO-toiminta jatkuu ja toimintaa tuetaan Menestyjäksi Lapissa II -projektilla 1.2.2014 – 31.1.2015.

Tarkemmin Menestyjäksi Lapissa, Elinikäisen ohjauksen toimintamallin kehittäminen -projektin tuloksista ja tulosten arvioinnista voit lukea koosteesta.