Sway

Linkki palveluun

http://o365.luc.fi/   (Lapin korkeakoulukonsernin käyttäjille)

Lyhyt kuvaus

Sway on  Office 365:n kautta käyttöön otettavissa oleva digitaalinen esitysovellus. Swayllä voit luoda ja jakaa toisille nopeasti ja vaivattomasti viimeisteltyjä, vuorovaikutteisia raportteja, esityksiä, tarinoita ja paljon muuta.

Käyttötarkoitus

”Herätä Sway eloon vuorovaikutteisella multimediasisällöllä. Tekstin ja kuvien lisääminen onnistuu helposti OneDrivesta ja omasta laitteestasi. Voit myös lisätä videoita, karttoja, twiittejä, Vine-viestejä, vuorovaikutteisia kaavioita ja GIF-tiedostoja.” (Microsoft)

Käytössä huomioitavaa

Lapin korkeakoulukonsernin käyttäjille kirjautuminen palveluun organisaatioiden verkkotunnuksilla. Mahdollistaa yhteisen sisällön työstämisen verkossa sekä tuotoksesi  / tarinasi jakamisen linkillä.

Ohjevideoita