Screencast-O-Matic

Linkki palveluun

Lapin AMK:n tietokoneille on asennettu Screencast-o-Matic ilmaisversio.

Voit käyttää palvelua myös selainlaajennuksen kautta: https://screencast-o-matic.com

Lyhyt kuvaus

Screencast-O-Matic on näytön, web-kameran ja äänen tallentamisen työkalu.

Käyttötarkoitus

Screencast-O-Maticilla voit tallentaa oman työpöytäsi näkymän selostettuna ja halutessasi saat siihen myös oman web kameran kuvan. Tällä työkalulla voit tehdä nopeasti opetusvideoita, videoituja ohjeita tai esimerkiksi tallentamaan videolle oman Powerpoint esityksen äänellä ja web kameran kuvalla.

Käytössä huomioitavaa

Tallennettavan videon enimmäiskesto on 15 minuuttia. Ilmaisversiossa ei ole videon editointimahdollisuutta. Videon toki voi editoida toisella ohjelmalla tai youtubessa. Videon voi tallentaa omalle koneelle tai ladata suoraan Youtubeen.

Ohjevideo