Appear.in

Linkki palveluun:

https://appear.in

Lyhyt kuvaus:

Haluatko pitää videoneuvottelun nopeasti, ilman asentamisia? Appear.in ohjelmalla se onnistuu maksimissaan 4 henkilön välille.

Käyttötarkoitus:

Palvelun kautta voit pitää videopalavereja, missä osallistujat voivat käyttää myös chattiä ja jakaa työpöytäänsä. Ilmaisversiossa saat käyttöösi yhden palaverihuoneen. Voit lukita tilan palaverin ajaksi kun kaikki ovat paikalla, poistaa osallistujan palaverista tai kokonaan estää jonkun henkilön osallistumisen tilaan.

Käytössä huomioitavaa:

Palveluun voi luoda tunnukset, jolloin palvelusta saa ominaisuuksia: voi varata oman huoneen nimen, voi antaa huoneeseen hallintaoikeuksia toisillekin, voi estää jonkun henkilön pääsyn tilaan jne. Toimii Chrome, Firefox ja Opera selaimilla sekä applikaation kautta (iPhone ja Android).

Kirjalliset oppaat:

Appear.in FAQ

Ohjevideo: