Linkki palveluun:

https://appear.in

Lyhyt kuvaus:

Haluatko pitää videoneuvottelun nopeasti, ilman asentamisia tai rekisteröitymisiä? Appear.in ohjelmalla se onnistuu maksimissaan 4 henkilön välille.

Käyttötarkoitus:

Palvelun kautta voit pitää videopalavereja, missä osallistujat voivat käyttää myös chattiä ja jakaa työpöytäänsä.  Kirjautuneet käyttäjät voivat lisäksi varata omia palaveritilanimiä, lukita tilat palaverin ajaksi kun kaikki ovat paikalla, poistaa osallistujan palaverista tai kokonaan estää jonkun henkilön osallistumisen tilaan.

Käytössä huomioitavaa:

Palvelun käyttö onnistuu ilman tunnuksia. Palveluun voi myös luoda tunnukset, jolloin palvelusta saa lisäominaisuuksia: voi varata oman huoneen nimen, voi antaa huoneeseen hallintaoikeuksia toisillekin, voi estää jonkun henkilön pääsyn tilaan jne. Toimii Chrome, Firefox ja Opera selaimilla.

Kirjalliset oppaat:

Appear.in FAQ

Ohjevideo: