Wetransfer (free)

Linkki palveluun:

https://wetransfer.com

Lyhyt kuvaus:

Joskus sinulla voi olla tarve siirtää suuria tiedostoja toiselle henkilölle. Siirrettävien tiedostojen koko voi ylittää esimerkiksi sähköpostin liitetiedostojen maksimikoon. Tällöin kannattaa hyödyntää Wetransfer palvelua (Valitse aloitussivulta Free-versio).

Käyttötarkoitus:

Palvelun kautta voit siirtää kerralla maksimissaan 2 Gigatavua tietoa toiselle henkilölle. Siirryttyäsi Wetransfer palveluun valitse Free-versio ja pääset sen jälkeen valitsemaan siirrettävät tiedot, antamaan vastaanottajan ja lähettäjän sähköpostiosoitteen ja halutesssasi kirjoittamaan lähetyksen saateviestin. Hyväksynnän jälkeen, ohjelma pakkaa lähettämäsi tiedostot ja siirtää ne Wetransfer palveluun. Vastaanottaja saa sähköpostiin latauslinkin, minkä kautta hän saa ladattua tiedostosi Wetransfer palvelusta 6 vuorokauden sisällä. Tämän jälkeen tiedostot poistuvat palvelusta, eikä niitä voi enää ladata.

Käytössä huomioitavaa:

Palvelun käyttö onnistuu ilman tunnuksia. Palvelu on ilmainen. Palveluun on saatavilla myös mobiili app.

Kirjalliset oppaat:

Miten lähetän tiedostoja?

Miten vastaanotan tiedostoja?

Ohjevideo:

Vastaa