Vastaa digiajan työhyvinvointi-kyselyyn ja voita kirjapalkinto!

Työ ja sen tekemisen tavat ovat kokeneet suuren muutoksen viime vuosikymmenien aikana. Samalla voimakas teknologian roolin korostuminen nykypäivän työssä on muuttanut työn voimavara- ja kuormitustekijöitä. Digiajan työhyvinvointi on jatkuvasti kehkeytyvä ja muotoutuva alue, jonka sisällöistä on vielä varsin niukasti tutkittua tietoa.

Nyt sinulla on erinomainen mahdollisuus kertoa meille, mitä sinun digiajan työhyvinvointisi pitää sisällään. Vastaamalla kyselyymme 13.9. mennessä, annat meille arvokasta ja käytännöllistä tietoa työn muutoksesta, työhyvinvoinnin voimavaroista ja haasteista sekä hyvinvointiteknologian hyödyntämisestä.

Kysely on kohdistettu kaikille Lapin alueella työskenteleville palkansaajille ja yrittäjille. Saadut tulokset liitetään osaksi syksyllä julkaistavaa selvitystä, jonka pohjalta sekä työntekijät, työnantajat että yrittäjät voivat paremmin tunnistaa ja huomioida digiajan vaikutuksen työhyvinvointiin.

Aikaa vastaamiseen kuluu noin 20 minuuttia. Vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan työhyvinvointiaiheinen kirjapalkinto.

Tästä linkistä https://link.webropolsurveys.com/S/E18E09CB25EED9F6 pääset suoraan kyselyyn. Kysely toimii myös älylaitteella.

Kyselyä saa myös jakaa ja välittää eteenpäin. Lisätietoja kyselystä saat hankkeen asiantuntijalta Krista Kohtakankaalta (krista.kohtakangas(at)ulapland.fi tai +358 40 484 4257).

Kiitos vastauksestasi!

Leave a Reply