Lapin ammattikorkeakoulun Digitiimi-hanke on käynnistynyt 1.1.2022. Kehitämme yhteisöllisyyttä etätyöhön vuosien 2022-2023 aikana. Hankkeen kohderyhmää ovat lappilaiset yritykset ja niiden työntekijät – kaikki, jotka joskus tekevät töitä etänä, verkossa ja digitaalisesti.

Hankkeen toiminnan ytimessä on 10-osainen webinaarisarja ja siihen kytkeytyvät vertaisoppimisen klinikat sekä teema-artikkelit:

Webinaarien puhujina ja alustajina toimivat suomalaiset työelämän, digiosaamisen, etätyön ja työhyvinvoinnin asiantuntijat. Tuotamme kaikista webinaareista tallenteet, jotka kerätään tämän verkkosivun Webinaarit ja klinikat -osioon.

Vertaisoppimisen klinikat ovat vuorovaikutteisia. Klinikoilla ääneen pääsevät yrittäjät ja muut hankkeen osallistujat omien tarinoidensa kautta. Klinikoilla keskustellaan, verkostoidutaan ja opitaan toisiltamme. Klinikoita ei tallenneta myöhempää käyttöä varten.

Teema-artikkelit tuotetaan webinaarien teemojen mukaisesti. Niihin tiivistetään asiantuntijavieraiden puheenvuorojen keskeiset sisällöt ja ne myös tarjoavat lähteitä ja lukuvinkkejä aiheen syvempään opiskeluun. Teema-artikkelit kerätään artikkeli-osioon ja ne jäävät käyttöön myös hankkeen jälkeen.

Toiveita ja ehdotuksia webinaarien teemoista, asiantuntijavieraista, yritystarinoista ja yhteistyökumppaneista otetaan vastaan. Hankkeen projektipäällikkönä toimii TKI-asiantuntija Marjo Jussila (etunimi.sukunimi@lapinamk.fi).