Lähi- ja etätyön tasapaino

Tervetuloa MUUVI – Yritysten muutoskyvykkyys, vihreä siirtymä ja digitalisaatio -hankkeen mikro-opintoihin!

Lähi- ja etätyön tasapaino -opinto on tarkoitettu yrittäjille ja työntekijöille, jotka työskentelevät joskus, osittain tai täysin etänä. Opinto tarjoaa osaamista oman työn johtamiseen, mutta myös esihenkilötyöhön ja työhyvinvoinnin edistämiseen hybridityössä. Tämä mikro-opinto on tuotettu Digitiimi – yhteisöllisyyttä etätyöhön -hankkeen materiaalien pohjalta. 

Opinnon suoritettuasi ymmärrät tutkimukseen perustuvia lähi- ja etätyöhön liittyviä tekijöitä – mikä ajaa ihmisiä etätyöhön, mikä vetää työpaikalle ja millaisia erilaisia vaikutuksia etä- ja lähityöllä on työhyvinvointiin. Tunnistat oman työsi ja työyhteisösi haasteita työtyytyväisyyteen ja pääset pohtimaan ratkaisuja tasapainoisen työn rakentamiseen. 

Voit antaa palautetta mikro-opinnosta ja jopa sen yksittäisistä kohdista suoraan oppimisalustalla painamalla painiketta Palaute sivun oikeassa laidassa. Tutustu ohjeisiin.

Mikro-opintojen sisältö

Taustakysely

Hankkeen tulee todentaa mikro-opintoihin osallistuneiden lukumäärä, jotka kuuluvat nimenomaan hankkeen kohderyhmään – Pohjois-Suomen mikro- ja pk-yrittäjät ja yritysten henkilöstö.

Lessons

MUUVI -hankkeen kysely Preview

Mikro-opinnon sisältö

Suoritustapa

Itsenäisesti suoritettava verkko-opiskelu. Voit aloittaa opiskelun heti ja suorittaa opintojakson omassa tahdissa.

Arviointi

Tämä mikro-opinto tarkoitettu itsenäiseen opiskeluun. Mikro-opinnosta ei saa arviointia, opintopisteitä eikä todistusta.

Opintojakson materiaalit

Lähi- ja etätyön tasapaino -webinaaritallenne. Digitiimi -hanke. 17.8.2022.

Korteniemi, N. Uusi normaali on lähi- ja etätyön tasapainottamista. 1.11.2022. Digitiimi. https://blogi.eoppimispalvelut.fi/digitiimi/asiakkaidenkohtaaminen/

Kategoria

Järjestävä korkeakoulu

Lapin AMK

Laajuus

2 h

Taso

Opetuskieli

suomi

Arviointi

hyväksytty/hylätty

Hinta

ilmainen