Erkkaa verkossa -verkkoluentosarja alkaa 15.9.2015

Tervetuloa uudistuneelle Erkkaa verkossa –luennolle!

Seuraava luento on tiistaina 15.9.15 klo 14-16 aiheella Hyvä ohjaus, hyvä elämä. Kouluttajana Yliopettaja Jaakko Helander, HAMK Ammatillinen opettajakorkeakoulu
Sisältö: ”Ohjaus on laajimmillaan tila elämänsuunnittelulle, joka lähtee tulevaisuuden unelmista ja haaveista käsin. Aina mahdollisten tulevaisuuksien hahmottaminen ei ole helppoa. Luennolla keskitytään tutkimaan niitä työtapoja, jotka tunnetusti toimivat: edistävät niin asiakkaan kuin ohjaajan hyvinvointia, hallinnantunnetta ja toiveikkuutta.”

Luennot lähetetään Luovin Oulun yksikön auditoriosta lähes 90 etäpaikkakunnalle. Olet tervetullut seuraamaan luentoja kanssamme Luentoja voi nyt seurata myös mukavasti omilta koneilta laadukkaina Livestream-lähetyksinä.

Ilmoittautuminen 7.9.2015 mennessä ja lisätiedot www.luovi.fi/erkkaaverkossa

Erkkaa verkossa on Ammattiopisto Luovin toteuttama Suomen suurin erityisopetuksen verkkoluentosarja. Luentojen aiheina ovat ajankohtaiset kasvatusalan teemat ja kouluttajina toimivat valtakunnallisesti tunnetut asiantuntijat. Luentosarjan kohderyhmää ovat kasvatus- ja sosiaalialan ammattilaiset ja alan opiskelijat sekä kaikki erityistä tukea tarvitsevien lasten ja nuorten kanssa toimivat tai asiasta kiinnostuneet. Luentojen yhteydessä on mahdollisuus tavata ja verkostoitua muiden saman alan ammattilaisten kanssa. Luennolle osallistuminen on maksutonta.

Jaakko Helander on ammatillisen koulutuksen, ohjauksen, psykoterapian ja hyvinvoinnin tutkija, kouluttaja ja kehittäjä. Hän on koulutukseltaan kasvatustieteen tohtori, sosiaalipsykologi, opinto-ohjaaja ja psykoterapeutti. Päätyökseen hän toimii opinto-ohjaajakoulutuksen yliopettajana HAMK Ammatillisessa opettajakorkeakoulussa. Hän on myös Jyväskylän ja Tampereen yliopistojen dosentti. Jaakko tekee myös käytännön asiakastyötä nuorten ja nuorten aikuisten parissa.

Ystävällisin terveisin,

YTY-yhdyshenkilö /Redu/Lao
Hanna-Maija Sandqvist
ammatillinen erityisopettaja, TaM.
Lapin ammattiopisto
Porokatu 35
96400 Rovaniemi

020 7984331
hanna-maija.sandqvist@lao.fi