Pysähdys sosiaalisessa mediassa

Some erämessuilla

Nyt kun elämme nykyaikana ja teknologia on vahvasti mukana, niin miksei sitä voisi hyödyntää esimerkiksi muuhunkin kuin vain oman elämän huippuhetkien esille tuomiseen. Teknologia muuttuu koko ajan ja tuo aina jotain uutta arkipäiviin, Lapin messut ovatkin huomanneet tämän mahdollisuutena ja ovatkin ahkerasti ottaneet sosiaalisen median pelikentän haltuun. Siellä on helppo jaka a julkaisuja ja kutsua porukkaa mukaan tykkäämään ja osallistumaan.

Somessa Erämessut voi löytää, bongata ja etsiä Facebookista ja Instagramin maailmoista. Linkki Facebookin tapahtumasivulle: https://www.facebook.com/events/225005604571007/

Instagramista Pohjois-Suomen Erämessut löytää tämän linkin kautta https://www.instagram.com/eramessut/ sekä kirjoittamalla hakukenttään Pohjois-Suomen Erämessut.

Minä somessa

Nyt olisi siis vuorossa some-maailman avaaminen, ja miten siinä olen mukana. Sosiaalinen media on jotain, johon törmää päivittäin, itse en kovin paljon välitä somesta. Jokainen tietää perusidean sosiaalisen median alustoista, itselläni on Facebook, Instagram, Twitter sekä muutama muu some-alusta joilla pidän yhteyttä kavereihin. Koska en pahemmin päivitä sosiaalista mediaa varsinkaan Facebookia, joskus saattaa joku julkaisu näkemättä, mutta olen yrittänyt olla enemmän aktiivinen. Verrattuna taas Instagramiin, joka on enemmän kuvan jakamiseen tarkoitettu alusta, tykkään siitä enemmän.

Oma tekeminen Erämessuissa on liittynyt juurikin some- maailmaan ja kuten kuvista näkee, olen ollut tämän näköisissä tunnelmissa markkinointia tehdessä. Media osaaminen liittyy enemmän videoiden kuvaamiseen ja materiaalin editointiin.  Kutsuin kavereita ja perheenjäseniä ympäri Suomea mukaan tapahtumaan Facebookin kautta ja ainakin pari sukulaista ja kaveria olivat kiinnostuneet tapahtumasta. Pyysin äitiä kertomaan työpaikallaan Pohjois-Suomen Erämessuista, toivottavasti hän vie sanaa eteenpäin.

Leikkauspöydällä

Editointi oli mielenkiintoista, mutta osasin sittenkin editoida kuvausmateriaalia, jotta saatiin upeaa jälkeä. Materiaalia oli onneksi paljon, jota pystyi muokkailemaan ja yhdistämään, miten halusi. Kuvaamista helpotti paljon, että sain lainata kaverilta tuota upeaa kameraa, jonka sainkin sitten syntymäpäivälahjaksi. Nyt ei tarvitse murehtia kameran palauttamista ollenkaan.

Käykäähän seurailemassa Erämessuja aiempien linkkien takaa löytyvistä alustoista, jotta saadaan hyvä pöhinä päälle toukokuun lopulla Oulussa. Some-lähettiläs jatkaa matkaa innolla kohti Pohjois-Suomen Erämessuja, toivottavasti myös sinä joka luet blogiani, löydät tiesi Ouluhalliin toukokuussa.

 

One thought on “Pysähdys sosiaalisessa mediassa

  • 2.6.2017 at 10:51 AM
    Permalink

    Hei Nina!
    Kiva postaus, hyvät kuvat ja niitä “call to action” -kehoituksia lukijoille :) Somelähettilään rooolissa oletkin ollut ja mielestäni on hienoa, että olet opetellut saman tien myös kuvien editoinninkin :)

    Postauksella on kiva otsikko ja teksti sopivan lyhyttä ja nasakkaa. Oikein hyvää työtä Nina!

Comments are closed.