Aika: 23.10.2019 klo 12-15.30

Paikka: Kajaanin ammattikorkeakoulu, Ketunpolku 4, rakennus Taito 2, B-ovi, nojatuoliluokka. Ovissa on opasteet. Kampuskartta löytyy täältä.  (Pysäköintipaikkoja on parhaiten Pallohallin puoleisella hiekkakentällä.)

Asiantuntijana esimiestyöpajassa toimii sosiaalipsykolohi, koulutusjohtaja, YTM, Silja Kauppinen Koulutusavain Oy:sta. Johtamisen perustyökalu on vuorovaikutus – miten esimiehenä voin vaikuttaa työntekijän työtulokseen, motivaatioon ja työssä jaksamiseen? Iltapäivä tarjotaan työvälineitä ja tietoa, joita voit hyödyntää työssäsi. Esimiestyöpaja on maksuton hankeyrityksille sekä kaikille aiheesta kiinnostuneille. Yrityksestä voi osallistua johtoa, esimiehiä, tiimivastaavia ja muuta henkilökuntaa. Yrityksestä voi osallistua useampi henkilö, määrää ei ole rajattu.

Ohjelma:

klo 12.00 Vuorovaikutteinen asiantuntijapuheenvuoro
▪ millainen on hyvä esimies?
▪ tunnetilojen johtaminen, työyhteisön ilmapiirin johtaminen
▪ ilon, innostuksen ja työnimun lisääminen työyhteisössä

klo 13.30 Ajatusten vaihtoa kahvin lomassa

klo 13.50 Työpajatyöskentely
▪ Konkreettisia toimenpiteitä johtajana kehittymiseen:
millaisilla toimilla kehitän työyhteisön ilmapiiriä, miten lisään työnimua työyhteisöön
-> motiivien tunnistaminen ja niistä johdetut konkreettiset toimenpiteet

klo 15.00 Työpajan yhteenveto

klo 15.30 Yhteinen osuus päättyy – mahdollisuus keskusteluun

Ilmoita yrityksestänne tulevat henkilöt vastausviestillä sähköpostiosoitteeseeni (pia.haapalainen@kamk.fi) torstaihin 17.10. mennessä.