Palaa Yrityksen myynti

ReStartup-webinaarit

ReStartUp hanke järjestää yrityksen ostoon ja myyntiin liittyviä koulutuksia. Koulutukset ovat osallistujille ilmaisia. Koulutuksiin voi osallistua paikan päällä tai internetin välityksellä.

Koulutuksissa käydään läpi mm rahoitusta, eri rahoituslähteitä ja yrityskaupan prosesseja useasta eri näkökulmasta.

Tallenteet koulutuksista löytyvät täältä.

 

 

 

 

Mitä huomioitava yrityksen myynnissä? Esitys keskittyy yrityskaupan ns koviin ominaispiirteisiin eli se keskittyy myynnin juridisiin puoliin. Asiaa valottaa Lapin yliopiston Jyrki Paukku.

 

 

Tuomo Lindholm Lapin ammattikorkeakoulusta  kertoo, miten yrityksen digitaalisuutta voidaan lähteä kehittämään. Pohjana on Business Model Canvas, jonka avulla voi tehdä näkyväksi liiketoimintamallin, ja miettiä, mitä osia voidaan lähteä kehittämään.

 

Risto Koskiniemi Finverasta kertoo yrityksen elinkaareen liittyvistä rahoitustarpeista ja ratkaisuista, joita Finvera voi tarjota.

 

 

Yrityskauppaprosessit, osa 1: Suomen Yrityskaupat Oy ja yritysvälittäjä Juha Hotti kertoo useita syitä, miksi yrityksen ostaminenen on turvallisempaa kuin uuden yrityksen perustaminen.

 
 

Yrityskauppaprosessit, osa 2: Juha Hotti Suomen Yrityskaupat Oy:stä hahmottaa yrityskauppaan liittyvää prosessia. Sekä ostajan ja myyjän polku vaihteleva ja monivaiheinen.

 

Pysyvä linkki tähän artikkeliin: https://blogi.eoppimispalvelut.fi/restartup/yrityksen-myynti/restartup-webinaarit/