Tervetuloa Jatkumo-hankkeen verkkosivuille!

Jatkuva oppiminen on tärkeässä asemassa yhteiskunnan kehittämisessä ja yksi ministeriön kärkitavoitteista. Ammattikorkeakouluilta edellytetään yrityslähtöisiä palvelumalleja ja älykästä erikoistumista strategisesti valittuihin osaamisalueisiin, mistä syystä ne ovat kehittäneet erilaisia palvelumalleja suhteessa omaan strategiaansa. Tämän hankkeen uutuusarvo on se, että palvelumalleja suunnitellaan ja piloitoidaan yhteisesti.

Tutustu hankkeeseen

Toteuttajat

Jatkumo-hanke on kymmenen ammattikorkeakoulun yhteisponnistus. Mukana hankkeessa ovat Lapin ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy, Karelia Ammattikorkeakoulu Oy, Laurea ammattikorkeakoulu, Centria Ammattikorkeakoulu, Savonia ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu Oy, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy, LAB-ammattikorkeakoulu Oy
ja Humanistinen ammattikorkeakoulu.

Mitä teemme

Jatkumo-hankkeen tarkoituksena on ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön syväntäminen yhteisen palvelumallin luominen maksullisessa palvelutoiminnassa.

Yhteistyö

Palvelumalleja suunnitellaan ja pilotoidaan yhteisesti AMK-verkostossa, kuullen samalla kuntakokeilukuntia yhteistyörakenteineen.

Katso yhteystiedot

Ketterät kokeilut ja pilotointi

Hankkeen myötä eri alueiden ja yritysten mahdollisuudet hyödyntää ammattikorkeakoulujen kansallista erityisosaamista kasvavat.

Seuraa julkaisuitamme

Tapahtumat

Järjestämme yrityksille, elinkeinoelämälle ja kuntokokeilukunnille informatiivisia webinaareja.

Tutustu tapahtumiin

AMkia

asiantuntijaa

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!

3 + 11 =