Tervetuloa Jatkumo-hankkeen verkkosivuille!

Jatkuva oppiminen on tärkeässä asemassa yhteiskunnan kehittämisessä ja on yksi ministeriön kärkitavoitteista. Ammattikorkeakouluilta edellytetään yrityslähtöisiä palvelumalleja ja älykästä erikoistumista strategisesti valittuihin osaamisalueisiin, mistä syystä ne ovat kehittäneet erilaisia palvelumalleja suhteessa omaan strategiaansa. Tämän hankkeen uutuusarvo on se, että palvelumalleja suunnitellaan ja piloitoidaan ammattikorkeakoulujen yhteistyöllä.

Tutustu hankkeeseen

Ajankohtaiset julkaisut

Toteuttajat

Jatkumo-hanke on kymmenen ammattikorkeakoulun yhteisponnistus. Mukana hankkeessa ovat Lapin ammattikorkeakoulu, Jyväskylän ammattikorkeakoulu Oy, Karelia Ammattikorkeakoulu Oy, Laurea ammattikorkeakoulu, Centria Ammattikorkeakoulu, Savonia ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu Oy, Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Oy, LAB-ammattikorkeakoulu Oy
ja Humanistinen ammattikorkeakoulu.

Mitä teemme

Jatkumo-hankkeen tarkoituksena on ammattikorkeakoulujen välisen yhteistyön syväntäminen sekä palvelu- ja toimintamallien luominen yhteisten maksullisen palvelutoiminnan toteutusten tueksi.

Yhteistyö

Malleja suunnitellaan ja pilotoidaan yhteisesti kymmenen suomalaisen ammattikorkeakoulun kesken.

Katso yhteystiedot

Ketterät kokeilut ja pilotointi

Hankkeen myötä eri alueiden ja yritysten mahdollisuudet hyödyntää ammattikorkeakoulujen kansallista erityisosaamista kasvavat.

Seuraa julkaisujamme

Tapahtumat

Järjestämme yrityksille, elinkeinoelämälle ja työllisyyden kuntakokeilukunnille informatiivisia webinaareja.

Tutustu webinaareihin

AMkia

asiantuntijaa

Kiinnostuitko? Ota meihin yhteyttä!