Lapista käsin -hankkeen päätösseminaarin puhujaesittely: Saimi Hoyer

Olethan muistanut merkitä kalenteriisi Lapista käsin -hankkeen päätösseminaaripäivän 19.5.2021? Jos et, tee se nyt! Jaamme kanavillamme kevään mittaan lisätietoa seminaarista, ja saamme iloksemme aloittaa esittelemällä key note -puhujamme Saimi Hoyerin.

Saimi Hoyer on Hotelli Punkaharjun yrittäjä, valovoimainen tarinankertoja sekä Saimaan puolestapuhuja. Kansallismaisemassa sijaitseva historiallinen Hotelli Punkaharju on kaikilla aisteilla koettava ilmiö, jossa yhdistyvät rakkaus metsä- ja järviluontoon, taiteeseen ja kulttuuriin. Saimi Hoyerin emännöimässä hotellissa nautitaan upeista näyttelyistä, huippuesiintyjistä ja ainutlaatuisista kursseista, palkittuja makuelämyksiä unohtamatta.

Saimin sanojen mukaan kaikki paha synnyttää myös hyvää, ja niin on käynyt nyt myös koronapandemian aikaan Hotelli Punkaharjussa. Tämä vaikea aika on antanut aikaa rauhoittumiselle kuin myös uuden luomiselle ja  jo olemassa olevien konseptien kehittämiselle. Hotelli Punkaharjulla on oma vahva brändinsä, joka heijastuu kaikkeen sen toimintaan ja osa-alueisiin. Saimi tekee puheellaan sen, mitä vaikuttava puhe parhaimmillaan saa aikaan: herättää tunteita ja sytyttää kipinän toimintaan.