Valmennus /Personal Training

Valmennus / Personal Training


Liikeanalyysiä varten: Valmentajat useasti käyttävät videoanalyysiä esim. tekniikkaa hiotessa/opettaessa. Useimmiten videon päälle pystyy piirtämään ja/tai nauhoittamaan palautetta, jotta analyysiä voi lähettää esim. sähköpostitse valmennettavalle.

Coach’s eye

Hudl

Dartfish


*FIBION – Istumis- ja arkiaktiivisuusanalyysi. Pidät pientä mittalaitetta taskussasi viikon ajan ja saat raportin omasta aktiivisuudesta (tai inaktiivisuudesta). Monesti ihmiset harrastavat liikuntaa esim. työn ulkopuolella, mutta töissä joko istuvat tai ovat muutenkin staattisessa asennossa pitkiä jaksoja. Lihakset ja elimistö kaipaavat liikettä ja tämän palvelun tarkoitus on auttaa ihmisiä hahmottamaan heidän inaktiivisuuttaan ja tekemään muutoksia, jotta terveys ja vireystila paranee. (Fibionin yksi perustajista on kirjoittanut inaktiivisuudesta kirjan Luomuliikunann vallankumous).


Liikepankkeja: Näistä liikepankeista pystyy valitsemaan tietyille lihasryhmille voima-/lihskuntoharjoittelun liikkeitä ja laatimaan ohjelmia esim. asiakkaita varten. Jossain työkaluissa saattaa olla myös harjoittelupäiväkirjan käyttömahdollisuus.

*sportyplanner

*Physiotools


Verkkovalmennus: Verkkovalmennus ja muita teknologian avulla toteutetut palvelut lissääntyvät kovaa vauhtia. Haluatko hyödyntää valmentaja X:n osaamista omasta olohuoneesta tai työmatkalla? Sopiiko aikatauluusi paremmin ravintoneuvontaa Skypen kautta? Nykyään tarvitset vain verkkoyhteyden tai mahdollisuus tallentaa videoita/äänitteitä omalle laitteelle.

Neghar Fonooni – Kahvakuula, jooga ja ravinto-ohjeet (ensimmäinen “verkkovalmennus” johon itse tutustuin)

*RightOnMe – Uusi verkkovalmennus (KAMKin omia valmentamassa!)