Lapista käsin -hankkeen päätösseminaarin puhujaesittely: Susanna Jänkälä

Lapista käsin -hankkeen päätösseminaarin puhujaesittelyt päättää Susanna Jänkälä, monitaituri Rovaniemeltä. Susanna esittelee puheenvuorossaan Visitlo.com -etämatkailualustaa.

Susannan monialaosaaminen korostuu laajan työkokemuksen kautta. Pitkän ELY-keskuskokemuksen myötä Susanna on vahva yrityskehittämisen ammattilainen. Työpaikka kolmessa maassa toimivassa maapuhdistusyrityksessä puolestaan toi Susannalle ainutlaatuista osaamista tuotannollisen pk-yrityksen kansainvälisestä liiketoiminnasta. Matkailuosaamista Susannalle on kertynyt Työ- ja elinkeinoministeriön valtakunnallisen matkailun toimialapäällikön tehtävästä. Siinä työssä matkailun valtakunnallisena asiantuntijana toimiessaan Susanna toimi ELY-keskusten rahoitushankkeiden rahoitukseen ja kehittämiseen liittyvissä asioissa Suomessa. Susanna laati myös vuosittain Matkailun toimialaraportin sekä erilaisia lyhyemmän ajan julkaisuja. ELY-keskuksen yritysrahoituksen kautta mm. matkailuyritysten kasvun ja kehittämisen mahdollistaminen on tuonut Susannalle varsin laajan näkökulman matkailun toimialalle.

Nykyisessä työssään Mainostoimisto Seven-1:n kehitysjohtajana Susanna pääsee yhdistämään niin matkailuosaamisensa kuin varsin laajat verkostonsa uuden etäkoettavan matkailupalvelun, Visitlo.com:n kehittämisessä. Visitlo on striimattu online-palvelu. jossa loppuasiakas ja matkailuyrittäjä tapaavat livenä, mutta etämatkaa voidaan rikastaa livevideon, still-kuvien yms. avulla. Alustan kautta matkailuyritys voi tarjota tuotteensa alustalle myyntiin niin, että varsinainen tapahtumaympäristö voidaan esitellä livevideon yms. avulla, kulloisestakin tuotteesta riippuen. Alustan avulla mahdollistetaan palvelua pienryhmille: aitojen paikkojen ja ihmisten kohtaaminen, etäkoettavana, fyysisesti matkailematta, paikka- ja vuodenaikariippumatta.

 

P.S Päätösseminaarin ilmoittautuminen on vielä avoinna, käy lunastamassa paikkasi klikkaamalla TÄTÄ.