Syksy saapuu…

Tervetuloa syksy! Vaikka elokuuta vielä muutama viikko onkin jäljellä, täällä Napapiirin korkeudella olemme päässeet nauttimaan jo pimenevistä illoista ja syksyisestä sateen ropinasta. Mutta antaa sataa! Lapista käsin -projektitiimimme on kokonaisuudessaan palaillut kesälomiltaan, ja olemme olleet viime viikot ahkerassa työntouhussa täydennyskoulutuksen valmisteluissa: oppimateriaalit valmistuvat hyvää vauhtia, asiantuntijoita kiinnitetään eri koulutuskokonaisuuksiin, ja koulutuspaikkoja lyödään lukkoon. Olemme tarjoamassa teille lähes koko Lapin kattavaa koulutuskokonaisuutta, jonka eri osioihin on aina mahdollista osallistua myös etäyhteyksien avulla.

Oppimateriaalien työstöä toimistolla: ideointia ja olemassaolevien, toimivien opusten benchmarkausta!

Nettisivuiltamme löydät jo täydennyskoulutuksen rungon, josta käy ilmi, että ensimmäisen kerran tapaamme lokakuun alussa. Kokoonnumme silloin Pyhälle, ja viivymme yhden yön tunturimaisemissa, tutustumme täydennyskoulutuksen osallistujiin, käymme läpi koulutuksen tavoitteita ja lähdemme työskentelemään yhdessä ensimmäisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Lisäksi ohjelmassa on muutama asiantuntijapuheenvuoro.

Hakuaikaa on jäljellä enää viikko: meillä on jo hyvä määrä osallistujia kasassa, mutta vielä mahtuu muutama opiskelija mukaan. Palauta meille motivaatiokirje ja hakemuksesi 26.8. (ensi viikon maanantai) mennessä, ohjeet löytyvät täältä. Koulutukseen valituille ilmoitetaan syyskuun alussa, samalla sovitaan myös aika henkilökohtaisen opintosuunnitelman tekoon.

 

Innokkaana uuteen syksyyn,

Laura, Outi ja Piia

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.