Kotihoito Ulpukka

Kotihoito Ulpukka Oy tarjoaa kotihoidon palveluja ikäihmisten ja lapsiperheiden kotiin. Yritys on perustettu vastaamaan asiakkaiden tarpeita kiireettömästä ja yksilöllisistä kotihoidon palveluista. Yritys on aloittanut yhden naisen unelmasta ja kasvanut huimaa vauhtia työllistäen tällä hetkellä yrittäjän lisäksi kuusi terveydenhuollon ammattilaista.

Palveluihimme kuuluu kotisairaanhoitoa, joka sisältää mm. voinnin seurantaa, lääkehoidon turvallinen toteuttaminen ja fysiologiset mittaukset. Lisäksi tarjoamme hoiva- ja hoitotyötä eli huolehdimme asiakkaidemme hygieniasta, ravitsemuksesta, ruoanlaitosta yms. Palveluihimme kuuluu myös ulkoilu- ja virkistyshetket, kuten kotijumpat, askartelut, erilaiset pelit ja visailut sekä kaupassa käynnit joko asiakkaan puolesta tai yhdessä sekä asiakkaan toiveesta teemme myös koirakaverivierailuja. Näiden lisäksi teemme kaikkea mikä lisää asiakkaan turvallisuuden tunnetta ja on hänelle tärkeää. Haluamme myös ilostuttaa asiakkaitamme ja olemme esimerkiksi tehneet pääsiäisaskarteluja, puhaltaneet vappupalloja ja olemme saaneet lahjoituksina asiakkaille mm. juhannusvastoja, villasukkia ja hedelmiä.

Tällä hetkellä yritys toimii Kemijärven alueella ja syksyllä on tarkoitus laajentaa toimintaa Rovaniemen alueelle.

Asiakkaan sanoin: ” Ulpukan käynti jäi lämmittämään mieltä, sen avulla jaksan taas yksinäisen illan. Ulpukka tuo päiviin uutta, mutta vanhastaan tuttua ja tärkeää tekemistä. Odotan jo seuraavaa vierailua. Aikaa kohdata ihminen, jolle olen aidosti sen hetken tärkein – sydämen asia.”

Tule seuraamaan toimintaamme! Facebook: Kotihoito Ulpukka Oy Instagram: kotihoitoulpukka

Voit myös ottaa meihin yhteyttä:

Karoliina Gröötilä
050 543 2582
karoliina.grootila@kotihoitoulpukka.fi
www.kotihoitoulpukka.fi

Taidot

Lähetetty

9.12.2022