Nuotio Digital – myynnin ja markkinoinnin asiantuntija

Nuotio on digitaalisen myynnin ja markkinoinnin asiantuntija. Juuremme on vahvasti Meri-Lapissa, Torniossa ja Kemissä vaikka toiminta-alueemme on koko Suomi ja Ruotsi.

Perustajajäsenet Minna Miettunen ja Mikko Manninen ovat edelleen yrityksen kulmakiviä, joskin mukana on monialaisia kumppaneita aina graafisista suunnittelijoista ohjemointiosaajiin.

Yrityksen strategian kulmakiviä ovat asiakaskeskeisyys.  inhimillisyys, innovatiivisuus sekä itsensä haastaminen

Palvelumme on rakennettu niin, että asiakas saa meiltä pitkän matkan tuen digitalisoinnin alkutaipaleelta markkinoinnin ja myynnin jatkuvaan kehittämiseen ja kasvuun asti. Tuemme asiakasta löytämään oman kohderyhmänsä ja järjestelmänsä strategisen suunnitelun avulla. Voimme myös tehdä markkinatutkimusta ja selvittää loppuasiakkaiden tarpeita. Rakennamme myös konkreettisesti verkkokauppoja ja teemme digitaalista markkinointia valituissa kanavissa. Suosituin palvelumme on digiluotsi -palvelu, joka on jatkuva, kuukausipohjainen palvelu, jonka avulla asiakas tietää ja voi luottaa että olemme tukena ja apuna aina tarvittaessa.

Yrityksemme asiakkaita ovat toiset yritykset pääosin toimialaan katsomatta. Tuttuja toimialoja ovat matkailu, teollisuus, kauppa ja hyvinvointisektori.

Haemme yhteistyökumppaneita erityisesti innovaatioiden kaupallistamisen ja hyvinvointisektorin tietoturva-asiantuntijoiden kanssa.

Ottakaa yhteyttä:
Minna Miettunen, Nuotio Digital
0400 984077
minna.miettunen@nuotiodigital.fi
nuotiodigital.fi

Taidot

Lähetetty

9.12.2022