SOHOVA

Sohova on vuonna 2020 perustettu ohjelmistotalo. Yritys perustettiin Rovaniemellä, ja sen alkuperäinen missio oli lappilaisen koodausosaamisen välittäminen muualle Suomeen. Kahden yrityskaupan ja orgaanisen kasvun jälkeen Sohova on 30 hengen yritys jonka toimipisteet ovat Rovaniemellä ja Helsingissä.

Sohova on ketterä ohjelmistoyhtiö. Tärkeimmät palvelumme ovat ohjelmistokehitys, ui/ux-suunnittelu ja digitaalisen liiketoiminnan konsultointi. Sohova tarjoaa osaamista myös mm. markkinoinnin automaatiossa, saavutettavuudessa ja verkkopalveluiden ylläpidossa.

Sohova toimii projekteissa kaikkialla Suomessa, minkä lisäksi asiakkuuksia on myös mm. Norjassa ja Englannissa.

Sohova pyrkii olemaan kokonaisvaltainen digitaalinen kumppani yrityksille. Tämä tarkoittaa usein käytännössä erilaisten digitaalisten palveluiden suunnittelua, toteutusta, kehitystä ja ylläpitoa. Tyypillisiä työmme tuloksia ovat verkkosivut, verkkokaupat, mobiili- ja websovellukset ja integraatiot.

Asiakkaamme ovat monipuolisesti julkiselta, yksityiseltä ja kolmannelta sektorilta. Usein meille paras “match” on noin 10-100 miljoonan euron liikevaihdon yritys, jolla on sekä budjettia että kunnianhimoa kehittää digitaalisia toimintojaan.

Sohova hakee edelleen tulevaisuudessa merkittävää kasvua. Digitalisaatio on valtava teema, johon liittyvä työ voi olla vielä vasta alussa. Sohova kehittää edelleen asiakkuuksia ja kumppanuuksia, mutta on kiinnostunut myös omien tuotteiden kehittämisestä.

Sohova pyrkii keskittymään ydintoimintaansa, ja ostaa palveluina muita prosesseja jotka on mahdollista ulkoistaa osin tai kokonaan (esimerkiksi yrityksen oma it-tuki ja kirjanpito). Olemme kiinnostuneita monenlaisesta yhteistyöstä, jonka tarkoituksena on löytää uusia asiakkuuksia, markkinoita ja tarpeita joita voimme olla ratkaisemassa.

Ottakaa yhteyttä:
Anssi Kokkonen, Head of Design / Design & Markkinointi
020 730 6951
anssi.kokkonen@sohova.fi
www.sohova.fi

Taidot

Lähetetty

9.12.2022