Yrityksen slogan:  We make IT happen

Olemme lappilainen IT-talo palvellen asiakkaita laajasti ympäri Suomea. Henkilöstöämme löytyy Lapista viideltä paikkakunnalta; Kemi, Rovaniemi, Sodankylä, Ivalo ja Utsjoki. Palveluksessamme on monenlaista osaamista ja vuosien kokemusta eri toimialoilta. Yhteensä meitä solinumilaisia on jo 16.

Solinumin palveluihin kuuluu yritysten ja yhteisöjen IT-tuki-, verkko-, nettisivu- ja varmennuspalvelut, Microsoft 365 ja muut ohjelmistolisenssit, sovelluskehitys sekä uusimpana 3D-palvelut. Haluamme olla asiakkaiden kokonaisvaltainen IT-kumppani tai se IT-nörtti, jota heidän ei tarvitse itse palkata. IT-tukipalveluissa kokonaispalvelusopimuksiin tarjoamme asiakkaalle oman yhteyshenkilön, joka on apuna kaikissa tilanteissa. Mikäli tarvittavaa osaamista ei löydy meidän asiantuntevassa porukassa, etsimme asiakkaalle ratkaisun ja toteuttajan ulkopuolelta.

Hallinnoimme ja tuemme asiakkaiden IT-ympäristöjä usein myös etukäteispainotteisesti, jolloin teemme tiettyjä vakiotoimia ja valvontaa säännöllisin väliajoin. Näin pystytään välttymään mahdollisilta ongelmatilanteilta tulevaisuudessa. Tarjoamme reaaliaikaista IT-tukea järjestelmien käyttäjille, myös virka-ajan ulkopuolella hälytettäessä.

Solinum Oy pyrkii olemaan oletuskumppani IT-asioissa alueen yrityskentässä, ja kehittämään eri kokoisten yritysten liiketoimintamahdollisuuksia ja -edellytyksiä. Pyrimme myös laajentamaan toimintaamme eri paikkakunnille Suomessa, jotta voimme tarjota palveluitamme paikallisesti. Teemme laajasti yhteistyötä alueen muiden yritysten kanssa ja kehitämme asiakkaille juuri heitä parhaiten hyödyntäviä palveluita. Paikallistuntemus on erittäin tärkeää toiminnassamme ja palveluntarjonnassamme.

Etsimme aktiivisesti yhteistyömahdollisuuksia, joissa voimme hyödyntää ohjelmointiosaamistamme ja kehittää yhteistyössä uusia digitaalisia palveluita ja tuotteita.

 

Ottakaa yhteyttä:
Janne Mikkola
janne.mikkola@solinum.fi
solinum.fi

Taidot

Lähetetty

9.12.2022