TEQU – KETTERÄN INNOVAATIOTOIMINNAN KEHTO!

TEQU on ketterän innovaatiotoiminnan kehto, joka auttaa lappilaisia yrityksiä kehittämään uusia tuotteita ja palveluja tehokkaasti, jopa kuukauden aikaikkunassa! Nopean toiminnan mahdollistaa TEQU:n monialainen ammattilaisposse, joka koostuu insinööreistä, muotoilijoista ja liiketoiminnan asiantuntijoista.

NOPEA PROTOTYPOINTI

Meillä on jatkuva haku päällä yritysten bisnes- ja teknologiaongelmien ratkaisemiseksi nopeiden protojen keinoin. Klikkaa TEQU:n YouTube-kanavalle ja tsekkaa, mitä nopea prototypointi käytännössä on:

TEQU TALKIT

Tuotamme uutta osaamista yrityksiinne inspiroivien TEQU TALKien avulla, joissa eri alojen huippuosaajat koutsaavat teitä uudistumaan liiketoiminnan kannalta keskeisillä osa-alueilla. TEQU TALKit ovat teemallisia tapahtumakokonaisuuksia, joissa valtakunnan ajankohtaisimmat ja kiinnostavimmat puhujat, lappilaiset yritykset sekä ensiluokkainen tapahtumapöhinä kohtaavat. TEQU TALKit on aina katsojalle maksuttomia, ja tapahtumat voit nauttia maittavien tarjoilujen kanssa livenä paikan päällä, tai mukavasti kotisohvalta striimin kautta.
Tsekkaa syksyn 2021 tunnelmia TEQU TALK – Talent Boost -tapahtumasta:

STRATEGIAKONSULTOINTI JA MEDIATUOTANTO

TEQU kehittää lappilaista klusteritoimintaa vahvemmaksi yritysten ja korkeakoulujen välisen yhteistyön osalta, ja tarjoamme nyt myös mahdollisuutta tulla mukaan Clusterized-hankkeen yritysvideoille. Tulevalle syksylle on vielä kuvausaikoja vapaana.

Tässä esimerkki yritysstrategiavideosta:

Choco Deli – ja Lappilaiset suklaa-artesaanitTEQU:n kautta on tarjolla myös paljon muuta teknologia-, design- ja bisnesyhteistyötä. Ottakaa siis rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää.

Matti Vatanen, TKI-tiiminvetäjä, TEQU, LapinAMK
040 168 5952
matti.vatanen@lapinamk.fi
www.tequ.fi

Taidot

Lähetetty

9.12.2022