Liikunta ja hyvinvointi

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Liikkuminen auttaa palautumaan, lisää voimavaroja ja saa meidät voimaan hyvin.

Toisinaan liikkeelle lähtö voi kuitenkin tuntua hankalalta. Tukea tai uusia ideoita omaan liikkumiseesi voit kysyä hyvinvointiohjaajaltamme.  Mika auttaa ja neuvoo liikunnan aloittamiseen, kokonaisvaltaiseen fyysiseen hyvinvointiin sekä jaksamiseen liittyvissä asioissa.

Varaa oma henkilökohtainen ohjausaikasi:

   • Puh.  +358 40 182 6341
   • S.posti mika.vettainen@ulapland.fi

Tapaamiset ovat mahdollisia puhelimitse tai videoyhteyden kautta, sekä kasvokkain Kemissä, Torniossa ja Rovaniemellä.


Tutustu myös kaikille Lapin korkeakoulujen opiskelijoille suunnattuihin ilmaisiin ja virtuaalisiin liikkumisen mahdollisuuksiin.

LUC ONLINE- ohjattua liikuntaa

Luc online- nauhoitteista löytyy niin tanssillisia kuin kehonhuoltoon ja lihaskuntoon liittyviä ohjattuja tunteja. Nauhoitteet on tehty yhteistyössä Liikuntakeskus Bodycenterin kanssa ja löytyvät Facebookista. Saat nauhoitteet käyttöösi:

   1. Lähettämällä liittymispyynnön hyvinvointiohjaajalle: mika.vettainen@ulapland.fi
   2. Kirjautumalla Facebook- ryhmään LUC ONLINE

JUMPPAKAMU – opiskelijoilta opiskelijoille

Jumppakamu tarjoaa monimuotoisia liikuntamahdollisuuksia; taukojumppaa, kehonhuoltoa, rentoutumista, ja jopa musiikkihetkiä. Liikuntasisällön suunnittelusta ja toteutuksesta vastaavat Vesiliikuntakeskus Kaukavesi, KAMKin sekä Lapin AMK:n liikunnanohjaajaopiskelijat, liikuntasuunnittelijat sekä Älyllä Aktiiviseksi -korkeakoululiikunnan hanke yhteistyössä Kajaanin kaupungin kanssa. Sivustoa kannattaa seruata aktiivisesti, sillä sisältö päivittyy useaan kertaan viikon aikana.

Klikkaa tästä jumppakamuun.