Tervetuloa Arjen ituihin!

Kuvassa nainen pitelee edessään, kaksin käsin, sädetikkua.

Omasta hyvinvoinnista huolehtimisella ja opiskelukyvyn ylläpitämisellä on tärkeä rooli niin opiskelussa kuin oppimisessakin. Arjen idut on Lapin korkeakoulujen hyvinvointipalveluiden vinkkipankki opiskelijoille.

Löydät meidät myös Instagramista @lapinkorkeakoulukuraattorit.

KALENTEROINTI -työpajan materiaalit

7.10.2021 järjestetyn työpajan sisältöihin voit tutustua Aika haltuun, Potkua opiskeluun sekä Tauko kannattaa sivuilta.


TULEVAT TAPAHTUMAT


Ajanvarausnumero on pois käytöstä viikolla 42. Voit jättää soittopyynnön sähköpostilla!

KURAATTOREIDEN NEUVONTA- JA AJANVARAUSNUMERO

Halutessasi varata henkilökohtaisen ohjausajan kuraattoreillemme, ole yhteydessä neuvonta ja ajanvarausnumeroomme:

puh. 040 515 7679

Palveluajat ovat ti-to klo 11-13. Muina aikoina voit halutessasi jättää soittopyynnön sähköpostitse:

kuraattorit@luc.fi

HUOM! Sähköpostiin ei tule kirjoittaa yhteydenottopyynnön syytä. Otsikoksi laitetaan soittopyyntö ja viestiksi riittää oma nimi ja puhelinnumero.

Ohjeet ajanvaraukseen


OIKOPOLKUJA ARJEN ITUIHIN

Opiskelijan arki -teemaan on koottu materiaalia muun muassa ajankäytön suunnitteluun, opiskelun sujuvuuteen, omaan oppimiseen ja motivaatioon liittyen. Teeman alta löytyy myös tietoa voimavaratankkauksesta, stressistä ja jännittämisestä.

Kuraattoripalveluiden järjestämässä viikottaisessa opiskeluretriitissä on mahdollista kokeilla pomodoro-tekniikkaa, josta voi olla hyötyä itsenäisessä opiskelussa. Tutustu myös opintojaksoomme Balanssia arkeen ja opiskeluun sekä erilaisiin verkossa toteutettaviin vertaisryhmiimme.

Jos haluat hyödyntää saavutettavuustyökaluja, kuten Syventävää lukuohjelmaa tai Ääneen luku-toimintoa sivuillamme, suosittelemme sivujen avaamista Microsoft Edge-selaimessa. Työkalut saat käyttöösi valitsemalla haluamasi tekstin ja painamalla hiiren oikeaa näppäintä.


HYVINVOINTIPALVELUISTA

Yhteystiedot-sivulta pääset tutustumaan työntekijöihimme ja sivun alareunassa olevan nauhoitteen kautta voit tutustua tarkemmin palveluihimme.  Lisätietoa liikuntapalveluista puolestaan löydät klikkaamalla tästä.

Muualla verkossa: