Tervetuloa Arjen ituihin!

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Kuvassa nainen pitelee edessään, kaksin käsin, sädetikkua.

Omasta hyvinvoinnista huolehtimisella ja opiskelukyvyn ylläpitämisellä on tärkeä rooli niin opiskelussa kuin oppimisessakin. Arjen idut on Lapin korkeakoulujen hyvinvointipalveluiden vinkkipankki opiskelijoille.

Löydät meidät myös Instagramista @lapinkorkeakoulukuraattorit.


TULEVAT TAPAHTUMAT

There are no upcoming events.

KURAATTOREIDEN NEUVONTA JA AJANVARAUS

Korkeakoulun kuraattoreilta saat ohjausta ja neuvontaa erilaisissa opiskeluun ja hyvinvointiin liittyvissä kysymyksissä.

Voit jättää yhteydenottopyynnön sähköpostitse:

kuraattorit@luc.fi

Kirjoita otsikoksi soittopyyntö ja viestiin oma nimesi ja puhelinnumerosi. Yhteydenoton syytä ei tarvitse kirjoittaa. Kuraattori soittaa sinulle noin viiden arkipäivän kuluessa yhteydenotostasi. Tavoittelemme sinua puhelimitse pari kertaa.

Mietitään yhdessä, millaista tukea tarvitset!

Ajanvaraus- ja neuvontapalvelumme on suljettu 3.7. – 6.8.2023.
Voit jättää soittopyyntösi myös edellä mainitulla ajalla, mutta käsittelemme soittopyyntöjä taas 7.8. alkaen.

Milloin kannattaa ottaa yhteyttä?


OIKOPOLKUJA ARJEN ITUIHIN

Opiskelijan arki -teemaan on koottu materiaalia muun muassa ajankäytön suunnitteluun, opiskelun sujuvuuteen, omaan oppimiseen ja motivaatioon liittyen. Teeman alta löytyy myös tietoa voimavaratankkauksesta, stressistä ja jännittämisestä.

Hyvinvointipalveluiden järjestämässä viikottaisessa opiskeluretriitissä on mahdollista kokeilla pomodoro-tekniikkaa, josta voi olla hyötyä itsenäisessä opiskelussa. Tutustu myös erilaisiin verkossa toteutettaviin vertaisryhmiimme.

Jos haluat hyödyntää saavutettavuustyökaluja, kuten Syventävää lukuohjelmaa tai Ääneen luku-toimintoa sivuillamme, suosittelemme sivujen avaamista Microsoft Edge-selaimessa. Työkalut saat käyttöösi valitsemalla haluamasi tekstin ja painamalla hiiren oikeaa näppäintä.


HYVINVOINTIPALVELUISTA

Yhteystiedot-sivulta pääset tutustumaan työntekijöihimme ja sivun alareunassa olevan nauhoitteen kautta voit tutustua tarkemmin palveluihimme.  Lisätietoa liikuntapalveluista puolestaan löydät klikkaamalla tästä.

Muualla verkossa: