Tutustu meihin

Please wait while you are redirected...or Click Here if you do not want to wait.

Hyvinvointipalveluiden työntekijät

Korkeakoulukuraattorit

Heidi Haapala

“Moi! Minä olen Heidi. Vapaa-ajallani remontoin perheeni kanssa Muonionjoen rannassa olevaa taloa ja mietin, miten mäntymetsää kasvatetaan.

Nautin erityisesti talvesta: lumesta ja pakkasesta, hiljaisuudesta ja pimeydestä.  Rakastan luovaa tekemistä: musiikin kuuntelemista ja laulamista sekä maalaamista, piirtämistä, neulomista, virkkaamista ja kasvimaalla kuokkimista. Projekteja on kesken aina – ja yleensä monta samaan aikaan.

Omista opiskeluajoista muistan lähinnä stressin, jännittämisen ja deadlinet. Aikatauluttaminen auttoi silloin ja siihen luotan nykyäänkin, kun opiskelijoita tsemppaan eteenpäin. Muistahan siis, että asioilla on tapana järjestyä!

Maija Törmänen

“Mie olen Maija ja olen työskennellyt Lapin korkeakouluissa vuodesta 2008 lähtien. Rovaniemen maastoissa olen koko elämäni liikkunut, Ounasjokivarresta aloittanut. Urheilulajeista mieluisin minulle on penkkiurheilu, ja harrastan sitä intohimoisesti. Yritän myös välillä liikuttaa itseäni ulkoilemalla luonnossa.

Arkinen asia, josta luopuminen tekisi minulla tiukkaa, on sauna. Paras rentoutumisen paikka ja meillä lämpiää sauna vähintään joka toinen päivä.

Omista opiskeluajoista on parhaiten jäänyt mieleen (akateemisen opin😉) lisäksi läheiset ystävät, jotka kulkevat mukana edelleen. “

Paula Perttunen

“Minä olen Paula. Tykkään liikkua koirani kanssa luonnossa. Etsitään yhdessä marjoja, sieniä ja kuvauskohteita. Kameraa tuuletan siis välillä enemmän ja välillä vähemmän. Sosiaalisesta luonteestani huolimatta tykkään välillä erakoitua. Se tekee hyvää, erityisesti mielelle!

Opiskeluajoistani on jo aikaa, mutta sieltä tarttui matkaan isoja muistijälkiä. Pääsääntöisesti aika mukavia. Erityisesti tykkäsin kirjastosta. Se oli kuin magneetti, joka veti puoleensa. Välillä tuli eksyttyä oman alan ääreltä ihan muihin tieteenaloihin. Eipä se ole haitannut 😉. Edelleenkin tartun herkästi kaikkeen mielenkiintoiseen mitä ilmassa tutkimuksen puolella liikkuu. Työkaveritkin saavat aika usein kuulla mitä maailmassa on meneillään.

Sellainen minä ainakin olen.”

Sonja Komulainen

“Minä olen Sonja. Olen kotoisin iloisesta Itä-Suomesta ja kotiseutujuuriani kuvaankin usein toteamalla, että pelkään poroja enemmän kuin karhuja. Luonto on elämässäni tärkeässä roolissa ja olen ehdottomasti syksyn lapsi!

Innostun herkästi uusista asioista, erityisesti luovasta tekemisestä ja ropelin pyörimistä saakin aina välillä hillitä. Vapaa-ajalla minut valtaa neuloosi ja sellaisena varovaisena tavoitteena on kehittyä maasto-/alamäkipyöräilyssä joskus sille tasolle, että palaan rinteestä kotiin ilman mustelmia!

Omista opiskeluajoista on jäänyt mieleen monta ihanaa muistoa ja ihmistä, mutta muistan myös tenttiahdistuksen, liian monta rautaa tulessa -stressin ja ne ainaiset kirjaston sakkomaksut. Siksi tykkään puhua aikatauluttamisen ja suunnittelun tärkeydestä opiskelujen aikana.

Hyvä (lue: oikeasti huono) huumori tekee elämästä sopivan pirskahtelevaa!”

Hyvinvointiohjaaja

Mika Vettainen

“Mie olen Mika ja olen työskennellyt Lapin korkeakouluissa vuodesta 2005 lähtien. Aluksi LYY:llä liikuntasihteerinä ja sen jälkeen korkeakoululiikunnan suunnittelijana vuoteen 2020 asti. Vuodesta 2021 liikunnan suunnittelu on muuttunut hyvinvointiohjaajaksi Lapin korkeakoulujen hyvinvointipalveluissa.

Luonteeltani olen ulospäin suuntautunut, huumorintajuinen ja positiivisen elämänasenteen omaava henkilö. Urheilua ja liikuntaa olen harrastanut koko elämäni ajan ja pelannut eri joukkueissa sekä harrastanut erilaisia yksilölajeja.

Arkinen asia, josta luopuminen tekisi minulla tiukkaa, on liikunta. Paras rentoutumisen paikka ja ajatukset toisaalle saan liikkumalla luonnossa (lue golfkentällä) 😉 Liike on lääke! Toinen asia mistä en luopuisi on matkustelu. Näkemällä ja kokemalla eri kulttuureita on avannut ja laajentanut omaa maailman katsomusta.

Omista opiskeluajoista on parhaiten jäänyt mieleen yhdessä tehdyt reissut sekä lisäksi läheiset ystävät, joiden kanssa ollaan vieläkin tekemisissä.”