5 thoughts on “Linkki hyvinvointiteknologialaitteen videoon

 1. Hei, lappilaista osaamista, mahtavaa!

  Tuo oli mielenkiintoinen seikka, että Suvanto ”päättelee”, onko henkilöllä hätä. Tekoälylaite, joka ”ajattelee”. Laite todennäköisesti säästää hoitohenkilöstön resursseja. Laite pitää omaiset tilanteen tasalla.
  Tuli mieleen, että jatkuva tietotulva voi olla omaiselle myös stressaavaa. Nyt mummo nukkuu tai mummo ei ole syönyt tänään mitään tai käynyt wc:ssä…

  Mitä tällainen palvelu maksaa?

  Videopresentaatio oli kivasti tehty!

  • Kiitos Marja kommentista. Palvelu maksaa saman verran kun mikä tahansa ”muukin hälytyslaite”. Virheellisiä hälyjä ei ole tullut lainkaan tästä laitteesta, siinä mielessä kokemus on ollut erinomainen. Omaisille toki voi olla stressaavaa kun kännykkä hälyyttelee esim. akunlatausta. Tässä tapauksessa omaiset ovat kyllä ottaneet tämän ilolla vastaan ja pitäneet siitä että voivat seurata kännykän kautta päivänkulkua. Kun hälyt menee usealle, niin voivat sopia keskenään kuka ottaa niistä kopin milloinkin. 🙂

 2. Hei Mari. Tämä siis osoittaa, että teillä laite toimii käytännön hoitotyössä ja hyvässä yhteistyössä omaisten kanssa! Paras lopputulos, hienoa!

  • Hei kyllä vain, ja hoitajana on pystynyt myös seuraamaan sovelluksen kautta erilaisia asioita asiakkaan toiminnoista. Käynnillä on voinut kysyä että esim. yö on ollut katkonainen jostain syystä, jota ei ehkä olisi muuten tullut ilmi. Tässä tapauksessa selvisi että kipu oli pitänyt asiakasta hereillä ja liikkeellä, jolloin pystyttiin yhdessä miettimään jatkotoimenpiteitä.

 3. Loistava keksintö! Täällä viel pohjoisemmassa tuo olisi varmasti loistava, mutta kuuluvuus haasteet taitavat vaikuttaa merkittävästi toimivuuteen. Tenojokivarren vahva Norjan verkko voi koitia haasteeksi.

  Mutta uskon, että tämän avulla vanhukset saisivat mahdollisuuden asua pidempään omassa kodissa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.