Toteutuksen arviointi

< Takaisin

Katso video toteutuksen arvioinnista Pepissä

  1. Oman toteutuksesi arviointiin pääset opettajan työpöydältä siirtämällä hiiren osoittimen ”Arviointi” -otsikon kohdalle ja valitsemalla alasvetovalikosta ”Toteutuksen arviointi”.

Kuvakaappaus Pepistä

 

2. Omat käynnissä olevat, tulevat ja menneet toteutukset löytyvät vasemmasta laidasta ”Omat toteutukset”-otsikon alta. Valitse esimerkiksi ”Omat käynnissä olevat toteutukset”. Sivulle avautuvat kaikki omat käynnissä olevat opetuksesi.

Kuvakaappaus Pepistä

 

3. Jokaisen toteutuksen kohdalla on ”Toiminnot”-painike. Valitsemalla sen, saat näkyville valikon, josta löytyvät ”Näytä toteutus”, ”Arviointi” ja ”Ilmoittautumiset”. Arviointia pääset tekemään valitsemalla ”Arviointi”.

 

Kuvakaappaus Pepistä

4. Saat näkyville listan toteutukselle hyväksytyistä opiskelijoista.

5. Opintopistemäärä on oletuksena toteutuksen laajuus. Opintopistemäärän voi tarvittaessa muokata.

6. Valitse suorituspäivä. Oletuksena on kyseisen päivän päiväys.

7. Oletuksena suoritusmerkinnän antajaksi tulee se henkilö, joka on kirjautuneena Peppiin. Oma nimesi tulee siis automaattisesti. Nimen voi tarvittaessa muuttaa kynän kuvasta.

Kuvakaappaus Pepistä

8. Valitse arvosana ”Arv.”-sarakkeesta löytyvästä alasvetovalikosta. Merkintä tallentuu automaattisesta ja siirtyy suoraan opiskelijan suorituksiin. Suorituksen tilaksi muuttuu arvioitu.

Kuvakaappaus Pepistä

9. Tarvittaessa arviointia voi muokata oikeassa laidassa olevasta nuolivalikosta valitsemalla ”Muokkaa”.

10. Uusintasuoritus tallennetaan valitsemalla ”Lisää uusintasuoritus”.

Huom! Jos opiskelijan opintoaika on päättynyt, mutta hänelle tallennetaan arviointi, lisää arvivointipäivämäärä ennen kuin laitat suorituspäivämäärää tai arvosanaa. Arviointipäivämäärän ja suorituspäivämäärän tulee olla opiskeluoikeuden sisällä. 

 

Raportit

Voit ladata toteutuksen suorituksista pdf-tiedoston valitsemalla Toteutuspäiväkirja-otsikon alta PDF. Valitse, haluatko tiedostoon myös osa-arvioinnit. Raportin saat ladattua valitsemalla Aja raportti.

Opintojakson suorituksista voit ladata excel-tiedoston valitsemalla Opintojakson suoritukset Muutostyöt-raportin.Avautuvassa ikkunassa valitse, haluatko nähdä myös hylätyt suoritukset ja ei-suoritetut. Valitse suorituksen alkupäivämäärä ja loppupäivämäärä. Halutessasi voit rajata hakua suoritusmerkinnän antajan nimellä. Kirjoita opintojakson koodi tai koodit. Valitse Aja raportti. Huom! Raportille ei tule toteutuksen suoritukset, vaan opintojakson suoritukset.

Kuvakaappaus Pepistä