Valitse sivu

How Can We Help?

Toteutuksille ilmoittautuminen

< Takaisin

 

Pepissä ilmoittautuminen toteutuksille tapahtuu HOPSin ”Ilmoittautumiset”-välilehdellä. Pääset välilehdelle HOPSistasi tai valitsemalla ylävalikosta ”Minun opintoni” ja ”Ilmoittaudu toteutuksille”.

 

Ilmoittautuminen HOPSissa oleville opintojaksoille

”Ilmoittautuminen käynnissä” -otsikon alla ovat HOPSissasi olevat opintojaksot, joihin ilmoittautuminen on sillä hetkellä käynnissä. Ilmoittautuminen tapahtuu toteutuksen oikeassa laidassa olevasta ”Ilmoittaudu”-painikkeesta.

Kuvakaappaus Pepistä

Jos toteutuksella on eri opetusryhmiä, joihin tulee ilmoittautua erikseen, sinun tulee ensin valita ryhmät, joihin ilmoittaudut.

Jos ilmoittautumisen yhteydessä on kysymyksiä, tulee pakollisiin kysymyksiin vastata ensin. Pakolliset kysymykset tunnistat punaisesta tähdestä.

Valitse sen jälkeen ”Tallenna”.

Kun olet ilmoittautunut onnistuneesti, tulee ilmoitus ”Ilmoittautuminen tallennettu”.

 

HOPSin ulkopuolisille opintojaksoille ilmoittautuminen

HOPSin ulkopuolisille opintojaksoille voit ilmoittautua valitsemalla ”Hae opintoja”.

 

 

 

Näkyville tulee hakukenttä, johon voit kirjoittaa etsimäsi toteutuksen nimen tai tunnuksen. Oikean toteutuksen kohdalla valitse ”Ilmoittaudu”.


Kuvakaappaus Pepistä

 

 

 

 

 

Haun tuloksena ovat ainoastaan ne toteutukset, joihin ilmoittautuminen on käynnissä.

 

Omat ilmoittautumiset

Näet omat ilmoittautumisesi ”Ilmoittautumiset”-otsikon alla. Ilmoittautumisen tila näkyy Status-sarakkeessa.

Jos ilmoittautuminen on käynnissä ja sinua ei ole vielä hyväksytty toteutukselle, voit perua oman ilmoittautumisesi klikkaamalla ”Peruuta”-painiketta. Jos ilmoittautumisaika on jo päättynyt tai sinut on jo hyväksytty toteutukselle, ota yhteyttä opettajaan.

Kuvakaappaus Pepistä

 

Moodlen työtila

Kun sinut on hyväksytty toteutukselle, saat toteutuksen oppimisympäristön Moodlen (Katsaus työtiloistani -listalle) 6 vrk ennen toteutuksen alkua tai jos toteutus on jo alkanut, niin viimeistään 4 tunnin kuluessa siitä, kun opettaja on sinut totetukselle hyväksynyt.