Viestien ja HOPSin lähettäminen hyväksyttäväksi OmaOpettajalle

< Takaisin

 

HUOM. Tämä ohje koskee uusia opiskelijoita, jotka ovat aloittaneet opintonsa syksyllä 2022 tai myöhemmin.

 

Kun olet saanut valmiiksi HOPSin, tai haluat siihen OmaOpettajalta kommentteja, lähetä se OmaOpettajalle kommentoitavaksi tai hyväksyttäväksi Lähetä kommentoitavaksi tai Lähetä hyväksyttäväksi -painikkeilla.

 

 

Voit kertoa viestikentässä OmaOpettajalle asiat, jotka HOPSissa mahdollisesti mietityttävät ja voit ehdottaa esimerkiksi HOPS-tapaamiselle aikaa. Klikkaamalla vastaanottajat -kenttää, löytyy OmaOpettajasi lisättäväksi vastaanottajaksi. HUOM. Muista kirjoittaa viestiin oma nimesi, sillä viesti lähetetään OmaOpettajalle järjestelmäviestit.peppi -osoitteesta.

 

 

Kun HOPS on valmis, lähetä se OmaOpettajalle Lähetä hyväksyttäväksi -painikkeesta. Klikkaamalla vastaanottajat -kenttää, löytyy OmaOpettajasi lisättäväksi vastaanottajaksi. HUOM. Muista kirjoittaa viestiin oma nimesi, sillä viesti lähetetään OmaOpettajalle järjestelmäviestit.peppi -osoitteesta.

 

Kun opettaja on hyväksynyt tai kommentoinut HOPSia, näet saapuneet uudet viestit HOPSin tarkastelu -välilehdellä ja kaikki viestit Viestit-välilehdellä. Klikkaamalla viestin otsikkoa, aukeaa viesti luettavaksi.

 

 

HOPSin Viestit-välilehti.

 

 

Kun HOPS hyväksytään, Peppi luo hyväksytystä HOPSista luonnostilaisen (draft) kopion, jota opiskelija voi muokata opintojen edetessä. Hyväksyttyyn HOPSiin ei voi tehdä muutoksia. Näet HOPSin versiotiedot avaamalla Valitse HOPS-versio -valikon. 

 

Valitse HOPS-versio -valikon kautta voit siirtyä tarkastelemaan hyväksyttyä HOPSia. Hyväksytyn HOPSin näkymässä ei ole hopsin kommentoitavaksi tai hyväksyttäväksi lähettämisen mahdollisuutta. Status-välilehdellä näkyy HOPSin tila.