Valitse sivu

How Can We Help?

HOPSin lähettäminen hyväksyttäväksi OmaOpettajalle

< Takaisin

 

HUOM. Tämä ohje koskee uusia opiskelijoita, jotka ovat aloittaneet opintonsa syksyllä 2022 tai myöhemmin.

 

Kun olet saanut valmiiksi HOPSin, lähetä se OmaOpettajalle hyväksyttäväksi Lähetä hyväksyttäväksi -painikkeilla. Ole yhteydessä OmaOpettajaan, mikäli haluat keskustella hänen kanssaan HOPSiin liittyvistä valinnoista.

Kun HOPS on valmis, lähetä se OmaOpettajalle Lähetä hyväksyttäväksi -painikkeesta. Klikkaamalla vastaanottajat -kenttää, löytyy OmaOpettajasi lisättäväksi vastaanottajaksi. HUOM. Muista kirjoittaa viestiin oma nimesi, sillä viesti lähetetään OmaOpettajalle järjestelmäviestit.peppi -osoitteesta.

 

 

Kun opettaja on hyväksynyt tai kommentoinut HOPSia, näet saapuneet uudet viestit HOPSin tarkastelu -välilehdellä ja kaikki viestit Viestit-välilehdellä. Klikkaamalla viestin otsikkoa, aukeaa viesti luettavaksi.

 

 

HOPSin Viestit-välilehti.

 

 

Kun HOPS hyväksytään, Peppi luo hyväksytystä HOPSista luonnostilaisen (draft) kopion, jota opiskelija voi muokata opintojen edetessä. Hyväksyttyyn HOPSiin ei voi tehdä muutoksia. Näet HOPSin versiotiedot avaamalla Valitse HOPS-versio -valikon. 

 

Valitse HOPS-versio -valikon kautta voit siirtyä tarkastelemaan hyväksyttyä HOPSia. Hyväksytyn HOPSin näkymässä ei ole hopsin kommentoitavaksi tai hyväksyttäväksi lähettämisen mahdollisuutta. Status-välilehdellä näkyy HOPSin tila.