Kehittämistehtävä Likiliikkeelle

Kehittämistehtävät, Valmennussisällöt

Kirjoittaja  
Marjo Jussila (TaM), projektipäällikkö  

 

Likiliike  on Rovaniemen Yrittäjät ry:n alajaosto, jossa digiassari Katri Rantala työskenteli kevään 2020 valmennuksen ajan. Virallisesti Likiliike on Rovaniemen Yrittäjät ry:n omistama tavaramerkki, jonka käyttöoikeuden myöntää Likiliike johtoryhmä. Likiliike-sertifikaatti on perustettu 2015 ja siitä tunnistaa paikallisen liikkeen. Sertifikaatti takaa, että yrityksen päätoimipaikka on Rovaniemellä ja sen omistuspohja on 50% paikallista. Keväällä 2020 Likiliikkeitä oli yli 250.

Katri Rantalan kehittämistehtävä liittyi Rovaniemen Likiliikkeen digitaaliseen asiakashallintaan eli käytännössä Likiliike Rovaniemen CRM-järjestelmän käyttöönottoon. Rantala keräsi ja kokosi jäsenrekisteriin tarvittavat tiedot ja vei ne Hubspotiin. Työskentelyjakson ja kehittämistehtävän myötä Likiliikkeellä on nyt täysin valmis ja käyttöönotettu CRM-järjestelmä. Kehittämistehtävää ohjasivat Likiliike-päällikkö Marika Tiikkaja sekä Likiliike Rovaniemen puheenjohtaja Mirkka Koskelainen.

​Työelämässä kaivataan moniosaajia ja niinpä myös Rantala on kehittämistehtävän rinnalla ottanut haltuun myös Likiliikkeen digiviestinnän kanavat ja tuottanut sisältöä niihin. Rantala on päivittänyt niin Likiliikkeen verkkosivustoa kuin sosiaalisen median kanavia tuottaen julkaisuja ja postauksia. Digiviestinnän tehtävissä hän on saanut toteuttaa omaa luontaista visuaalista luovuuttaan.

​Työskentelyjakso mahdollistaa digiassarille oman osaamisen kehittämisen ja omien uusien vahvuuksien löytämisen. Käytännön harjoittelun ja tekemisen myötä voi ottaa haltuun täysin uusia osaamisalueita ja hioa niistä itselleen osaamiskärkiä, jotka ovat valtteja tulevassa työnhaussa. Työnantajan näkökulmasta valmennus on ainutlaatuinen tilaisuus saada juuri viimeisintä osaamista omaan työyhteisöön.

Lisää tietoa

Digiassari -valmennuksessa mukana ollut yhdistys

Rovaniemen Yrittäjät ry:n alajaosto Likiliikkeen verkkosivut löytyvät osoitteesta:  https://rovaniemi.likiliike.fi

Tutustu yhdistykseen>>

YouTube -video Digiassari-valmennuksen kehittämistehtävästä

Likiliike – Digiassari-valmennuksen kehittämistehtävän tuloksia. YouTube -video. https://youtu.be/jOXkL547gjw

Katso video YouTube:ssa>>