Kehittämistehtävä Team Botnialle

Valmennussisällöt

Kirjoittaja  
Marjo Jussila (TaM), projektipäällikkö  

 

Keväällä 2019 Digiassari-valmennukseen osallistui Katri Åström, joka toimi työskentelyjaksolla digiassarina Tornion kaupungin alaisuudessa toimivassa Team Botnia Oy:ssä (nykyään Bothnian Business). Team Botnia Oy palvelee alueen yrityksiä ja aloittavia yrittäjiä tarjoamalla palveluita ja apua yrityksen perustamiseen ja liiketoiminnan kehittämiseen. Team Botnian tarkoituksena on alueen elinkeinoelämän kehittäminen ja monipuolistaminen, työllisyyden edistäminen sekä matkailupalveluiden tarjoaminen. Kehittämistehtävän ohjaajana Team Botnialla toimi yrityskehittäjä Tiina Pelimanni.

​Katri Åströmin kehittämistehtävä liittyi Team Botnian CRM-asiakashallintajärjestelmään. Tavoitteena oli järjestelmän käyttöönotto ja kehittäminen sekä järjestelmän ohjeistuksen suunnittelu ja toteutus. Kehittämistarpeita ja selvitettävää oli myös liittyen CRM-järjestelmän tuottamiin raportteihin. CRM -järjestelmä on yhteydessä julkiseen yrityshakemistoon, jonka tarkistaminen ja päivittäminen oli myös osa kehittämistehtävää.

Työskentelyjakson päätteeksi Team Botnialle jäi käyttöön päivitetty ja ajantasainen yrityshakemisto sekä ohjeistukset CRM-järjestelmän käyttöön ja valmiit asetukset erilaisten raporttien tuottamiseen. Kehittämisen yhteydessä löytyi järjestelmästä paljon puutteita ja koodivirheitä, jotka yhteistyössä ohjelmiston toimittajan kanssa saatiin korjattua ja sitä kautta kehitettiin myös koko ohjelmiston toimivuutta.

Työskentelyjakso mahdollisti digiassarille työskentelyn uudessa työpaikassa ja työyhteisössä ja kehittämistehtävä tarjosi oppia niin CRM-ohjelmiston käytöstä, ylläpidosta ja kehittämisestä kuin yritysasioista.

Lisää tietoa

Digiassari -valmennuksessa mukana ollut julkinen toimija

Tornion kaupungin alaisuudessa toimivan Team Botnia Oy:n (nykyään Bothnian Business) verkkosivut löytyvät osoitteesta: https://www.bothnianbusiness.fi/tietoa-meista/team-botnia-oy-tornio/

Tutustu toimijaan>>

 

YouTube -video Digiassari-valmennuksen kehittämistehtävästä

Digiassari-koulutus kevät 2019, Team Botnia Oy. YouTube -video. https://youtu.be/j14hEvGzgyk

Katso video YouTube:ssa>>