Somesutinointi Facebookissa

Maanantaina 16.4.2018 järjestettiin Facebookissa Somesutinat-tapahtuma, jossa kerättiin palautetta Tornio Atlas -sovelluksen viimeisimmästä versiosta. Sovelluksen demoversio löytyy edelleen Google Play -kaupasta, mutta uudempi, tänä keväänä tuotettu versio on ladattavissa toistaiseksi vain AMKin omalta palvelimelta. Laskeutumissivulta voi ladata sovelluksen omaan mobiililaitteeseen tai sitä voi kokeilla verkkoselaimella.

Tapahtumaan rekrytoitiin liiketalouden 1. vuoden opiskelijoita ja tapahtuman linkkiä levitettiin DÄM-projektin Facebook-sivun kautta ja Tornioon liittyvissä Facebook-ryhmissä. Somesutinoihin liittyi erilaisia tehtäviä ja keskusteluja tapahtuman sivulla. Alkuperäiset kommentit löytyy edelleen Facebookista, mutta yhteenveto on koostettu myös videon muotoon.

This entry was posted in Työpajat, Yhteiskehittäminen and tagged , . Bookmark the permalink.