Virtuaalinen lapsiparkki

Olemme kehittämässä uudenlaisia lapsiparkkeja ja haluaisimme kuulla, miten sinun lapsesi kuluttaa aikaa käydessänne yhdessä kauppakeskuksessa?

kuplarivi

12 Responses to Virtuaalinen lapsiparkki

 1. Hannu says:

  Pelaa kännykällä pelejä kun odottaa äitiä kaupasta.

 2. Minna says:

  Leikkii rullaportaissa.

 3. Jaana J says:

  Oma tenava on jo aikuinen, mutta lauantaina käydessä kauppakeskuksessa muistin tämän ja otin syämen asiaks. Seurasin mitä muiden tenavat tekevät. Just mitä Hannu ja Minna kommentoivat. Pelaavat ja istuvat penkeillä tai roikkuvat rullaportaissa ;). Oli siellä pari tenavaa, jotka liikkeen puolella pää märkänä ja jarrut pohjassa kapinoi. Varmaan tympäs ja väsytti seurata aikuisten/vanhempien kaupantekoa. Ehkä aikuisiakin tympäs 😉 Eli ei mitään uutta lisättävää.

 4. Natalia B. says:

  Ehkä virtuaalinen askartelupaikka olisi hyvä lapsille. Siellä voisi olla esim. elektroninen värityskirja tai digitaalinen “paperinukke”, jolle voisi laittaa mielikuvitusvaatteita. Pojille voisi olla konstruktori, jolla voisi tehdä vaikka kolmiulotteisen auton tai muun härvelin. 🙂

 5. Maarit A says:

  Natalian ehdotus näistä elektronisista jutuista todella mainio!

 6. jomppa says:

  Sellainen nurkkaus/tila missä lapset voisivat seurata esim. Lastenohjelmia, sarjoja tai jopa elokuvia. Miksipä ei perheen pienimmille joku (kone) lukisi satuja, sillävälin kun vanhemmat ovat kaupassa. Senkin pystyy nykyään äänittämään tai käyttämään äänikirjoja. Tietysti nämä olisivat valvottuja tiloja etteivät lapset karkaile tai kukaan tee ilkivaltaa.

  • Laura says:

   Nuo ajatukset kuulostavat oikein hyviltä. Tähän tarvittaisiin jokin tietty valvottu paikka kauppakeskuksesta, mutta sinnehän saisi vaikka mitä “virtuaalista kivaa”.

 7. KatariinaK says:

  Virtuaalinen satunurkka kuulostaa kivalta idealta. Myös jokin tekeminen eli piirtäminen on kiva idea. Piirrettyjä on varmasti aina kiva katsella.

Leave a Reply