Nimikilpailu verkkopalvelulle

Rovaniemen ammattikorkeakoulun koordinoiman Ounasvaara Living Labin toiminta keskittyy Ounasvaaran alueelle, joka on ympärivuotinen virkistysalue lähellä Rovaniemen keskustaa. Ounasvaaralla on useita yrityksiä kuten Ounasvaaran hiihtokeskus, Ounasvaaran Pirtit ja Santasport, jotka palvelevat niin paikallisia kuin matkailijoitakin.

Elävä Lappi -hankkeessa on toteutettu verkkopalvelu, jolla pyritään kehittämään Ounasvaaran yritysten tuotteita ja palveluita vastaamaan vielä paremmin käyttäjien tarpeita. Verkkopalveluun voi kuka tahansa jättää uusia ideoita, joita viedään käyttäjälähtöisessä hengessä eteenpäin. Lisäksi käyttäjä voi hakea alueen palveluita eri kriteerien kautta kuten palveluita lapsiperheelle tai/ja esteettömiä palveluita. Samanaikaisesti palveluiden tarjoajat saavat tietoa siitä, millaisista palveluista käyttäjät ovat kiinnostuneita.

Saimme 25.5 mennessä muutaman uuden nimiehdotuksen Ounasvaaran verkkopalvelulle. Tulemme valitsemaan esitetyistä ehdotuksista sopivimman. Kiitos osallistumisesta.

Erityiskiitos aktiivisille kehittäjille, jota ehdottivat uusia nimiä ja saavat palkinnoksi  T-paidat.

Nimiehdotukset:

  1. Ounasvaatio
  2. MyOukku
  3. Minun Oukku
  4. Poukku
  5. Loukku
  6. oukkunimun

2 Responses to Nimikilpailu verkkopalvelulle

Leave a Reply