Blogi kesätauolla

Rajalla Living Labin ja Ounasvaara Living Labin toiminta käynnistyi vauhdilla tänä keväänä. Hankkeen toimijat osallistuivat erilaisiin seminaareihin ja valmennuksiin perehtyen syvemmin Living Lab -malliin ja sen ansiosta toteutettiin erilaisia kehittämistehtäviä kevään aikana. Keväällä aloitettiin myös visuaalisen ilmeen luominen ja sähköisen kehittämisalustan suunnittelu. Tästä on hyvä jatkaa syksyllä, jolloin luvassa on mm. hankkeen visuaalisen ilmeen julkaisu sekä sähköisen kehittämisen aloittaminen. Suunnitelmissa on myös uusien käyttäjälähtöisten kehittämiscasejen toteuttaminen.

Blogi jää nyt kesätauolle, mutta elokuussa viikolla 33 bloggaaminen jatkuu uudella ilmeellä. Aurinkoista kesää kaikille, palataan elokuussa!

Hanketoimijat

This entry was posted in Elävä Lappi, Living Lab, Ounasvaara, Rajalla and tagged . Bookmark the permalink.