“Tornio äppi” – mobiilisovellus jo työn alla

Mobiilisovellusta Tornioon koodataan jo hyvää vauhtia. DÄM-hanke on saanut vallan mainiosti vinkkejä ja ehdotuksia kuntalaisilta ja matkailijoilta minkälaisia ominaisuuksia sovelluksessa pitäisi olla ja miten sen pitäisi toimia. Kiitos kaikille näkemyksistä.

Sovellukseen on siis tulossa ainakin ruoka-, ja majoitus- ja harrastuspaikkoja, teemallisia kävely- ja pyöräilyreittejä sekä TornioHaparandan uusi tapahtumakalenteri istutetaan myös mukaan.

Toiveita sovelluksen ominaisuuksiksi on tullut ihan piisaminmetsästysajoista meren pinnan korkeuteen, tapahtumakatsauksiin ja -ilmoituksiin, asukasfoorumiin, kauppojen tarjouksiin ja halvan bensan vinkkeihin. Muun muassa säätiedot, linja-autoaikataulut, ilmainen wi-fi ja mistä tiloista löytyvät defibrillaattorit haluttaisiin myös tietää. Haaparantaakaan ei sovi unohtaa.

Ihan kaikkia ominaisuuksia ei ainakaan beta-versioon luvata, mutta sovellusta päästään jo kesällä testaamaan. Testikesän jälkeen syksyllä jatketaan kehitystyötä palautteiden perusteella. Odotellaan innolla kesää!

kuva puhelimesta

This entry was posted in Living Lab. Bookmark the permalink.