”Tornio äppi” – mobiilisovellus jo työn alla

Mobiilisovellusta Tornioon koodataan jo hyvää vauhtia. DÄM-hanke on saanut vallan mainiosti vinkkejä ja ehdotuksia kuntalaisilta ja matkailijoilta minkälaisia ominaisuuksia sovelluksessa pitäisi olla ja miten sen pitäisi toimia. Kiitos kaikille näkemyksistä.

Sovellukseen on siis tulossa ainakin ruoka-, ja majoitus- ja harrastuspaikkoja, teemallisia kävely- ja pyöräilyreittejä sekä TornioHaparandan uusi tapahtumakalenteri istutetaan myös mukaan.

Toiveita sovelluksen ominaisuuksiksi on tullut ihan piisaminmetsästysajoista meren pinnan korkeuteen, tapahtumakatsauksiin ja -ilmoituksiin, asukasfoorumiin, kauppojen tarjouksiin ja halvan bensan vinkkeihin. Muun muassa säätiedot, linja-autoaikataulut, ilmainen wi-fi ja mistä tiloista löytyvät defibrillaattorit haluttaisiin myös tietää. Haaparantaakaan ei sovi unohtaa.

Ihan kaikkia ominaisuuksia ei ainakaan beta-versioon luvata, mutta sovellusta päästään jo kesällä testaamaan. Testikesän jälkeen syksyllä jatketaan kehitystyötä palautteiden perusteella. Odotellaan innolla kesää!

kuva puhelimesta

This entry was posted in Living Lab. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *