Joululoma koittaa!

Syksyn 2012 toiminta alkaa olla lopuillaan. Enää viimeiset raportoinnit ja joululoma on ovella. Syksy on ollut ainakin Rajalla Living Labissa hiljaista tiedottamisen suhteen. Monia asioita on kuitenkin tapahtunut, esimerkiksi opinnäytetöitä liittyen Rajalla Kauppakeskuksen asiakkaisiin ja maineeseen on käynnissä ja haastattelijoihin on voinut törmätä ostosreissulla. Tulevan kevään projekteja on valmisteltu myös kovalla tohinalla. Luvassa on taatusti kiinnostavia juttuja liittyen terveyspalveluihin ja elämyksellisyyteen. Pysykää siis kuulolla ensi keväänä!

Maanantaina hanketiimi kokoontui Rovaniemelle, Lapin yliopistolle luonnostelemaan tulevaa julkaisua ja Elävä Lappi -toimintamallia. Valkotaulu täyttyi teksteistä, laatikoista ja käppyröistä. Loppuseminaari pidetään 7.5. Torniossa ja sinne voi tulla kuulemaan lisää hankkeen tuloksista.

Rauhallista joulua kaikille, palataan ensi vuonna uudella innolla!

terveisin hanketiimin tontut

This entry was posted in Elävä Lappi, Living Lab. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *