Varaa kalenteriin 7.5.2013!

Tervetuloa mukaan Elävä Lappi –hankkeen järjestämään seminaariin, jonka aiheena on käyttäjälähtöiset liiketoimintapalvelut. Seminaari järjestetään Torniossa, VPK:n talolla (Itäranta 6) tiistaina 7.5. klo 9.30-14.00.

Seminaari on Elävän Lapin loppuseminaari, joka kokoaa yhteen hankkeen tuloksia sekä tarjoaa hedelmäisten aamupirtelöiden lisäksi näkökulmia ostos-, liikunta- ja luontomatkailun käyttäjälähtöisten liiketoimintapalveluiden kehittämiseen. Keynote-puhujina seminaarissa ovat Jyrki Vanamo, huiman suosion saaneen Ravintolapäivän teknologiajohtaja sekä Reetta Koski, ideoija ja oivalluttaja Ideakoski yrityksestä. Lisäksi Reetta vetää seminaarissa Talkshow-osion, jossa Living Lab –toiminnan aktiiviset osapuolet – mahdollistaja, hyödyntäjä, kehittäjä ja opiskelijat – pääsevät ääneen.

Seminaariin ilmoittautuminen avautuu piakkoin. Lisätietoa ilmoittautumisesta ja seminaarista päivitetään Elävän Lapin Facebook-sivulle.

KUTSU_elavalappi_seminaari_kortti

 

kuplarivi

This entry was posted in Living Lab. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.