Yhteiskehittämisen webinaari torstaina 21.11. klo 18.30–19.15

ASIAKKAAT MUKAAN YRITYKSEN TUOTTEIDEN JA PALVELUIDEN KEHITTÄMISEEN!

Elävä Lappi -hanke järjestää torstaina 21.11. klo 18.30–19.15 webinaarin eli verkkoseminaarin, jonka aiheena on yhteiskehittäminen. Webinaari on kaikille avoin ja ilmainen, ja se on pääasiassa suunnattu yritysten edustajille. Verkkoseminaariin osallistutaan oman koneen välityksellä. Webinaariin osallistumalla voi siis vaikka ihan kotisohvalta käsin saada hyödyllisiä näkökulmia oman yrityksen kehittämiseen.

webinaari_21.11Webinaari tarjoaa tilaisuuden tutustua yhteiskehittämiseen eli Living Lab -toimintaan. Hyödyntämällä Living Lab -toimintamallia yritykset ja muut toimijat voivat saada uusia ideoita, yhteistyökumppaneita ja kassakoneen kilisemään!

Tervetuloa tutustumaan yhteiskehittämisen mahdollisuuksiin yrityksen toiminnan tehostajana!

Ilmoittautumiset osoitteessa https://ilinc.tokem.fi/register/cztct. Paluuviestinä saat sähköpostiisi tarkemmat neuvot seminaariin kirjautumisesta.

This entry was posted in Living Lab. Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *