Kohtaamispaikka vailla vertaa – Rajatori

Promoilutilaisuus Kauppakeskus Rajalla – På Gränsenillä 19.3.2011

Maaliskuussa Rajalla Living Lab oli mukana kehittämässä Rajalla På Gränsen Kauppakeskuksen läheisyyteen rakennettavaa Rajatoria. Lauantaina 19.3. järjestettiin Kauppakeskuksessa avoin ideointitempaus, jossa promoiltiin Rajatorin tulevaa kehittämistapahtumaa ja kerättiin samalla ihmisten ajatuksia ja ideoita Rajatorin suhteen. Kaupunginarkkitehti Jarmo Lokion mukaan puitteet Rajatorille ovat jo valmiina, mutta ideoita kaivattiin yhä lisää.

Opiskelija Tiina Rimpiläinen piirtää Kaarinan ideoita havainnekuvaan.

KTAMK:n liiketalouden opiskelijat yhdessä hanketoimijoiden kanssa keräsivät lauantaina 19.3. kauppakeskuksen käyttäjiltä kommentteja ja piirroksia siitä, millaisen Rajatorin kaupunkilaiset haluaisivat. Ideoita tulvi laidasta laitaan. Toiveina oli muun muassa kesäkahvila, jäätelöbaari, lasten leikkiratoja, esiintymislava ja istutuksia. Moni piirsi arkkitehdin Rajatori-luonnostelmaan selkeän rajan valtioiden välille, josta variaatioina olivat puro, kävelykatu tai muu selkeä aikavyöhykemaamerkki. Kaikki saadut ideat dokumentoitiin ja koostettiin 22.3. pidettävää Rajatorin kehittämistilaisuutta varten.

Jutun kirjoittivat ideointitempaukseen osallistuneet liiketalouden opiskelijat.

This entry was posted in Elävä Lappi, Living Lab, Opetuksen integrointi, Rajalla and tagged , , . Bookmark the permalink.

One Response to Kohtaamispaikka vailla vertaa – Rajatori

  1. Pingback: Virtuaalimukavuus ja miten saada ihmiset tekemään ylimääräistä työtä? | Elävä Lappi – Living lab

Comments are closed.