Minne menet matkailu?

Torstaina 19. tammikuuta 2012 julkaistu teos Minne menet matkailu? Näkökulmia matkailun ennakointiin (osa I) antaa monipuolisen kuvan matkailukentän enna- kointitiedon tarpeesta ja hyödyntämisen mahdollisuuksista.

Lapin korkeakoulukonsernin julkaiseman teoksen kirjoittamiseen on osallistunut myös KTAMK:n henkilökuntaa. Elävä Lappi -hankkeen Marjo Pohjanen (KTAMK), Pia Yliräisänen-Seppänen (RAMK) ja Essi Kuure (Lay) käsittelevät artikkelissaan Living Lab -toimintamallin hyödyntämistä kuluttajakäyttäytymisen ennakoinnissa. Käyttäjä-tiedon keräämiseen ja hyödyntämiseen pureudutaan kahden tapausesimerkin, Rajalla Living Labin ja Ounasvaara Living Labin, kautta.

Julkaisu on Matkailun ennakointiverkoston toimijoiden yhteistyön tulos ja ensimmäinen kurkistus matkailun ennakoinnin moninaiseen maailmaan. Kirjan ovat toimittaneet Tiina Kaksonen, Jaana Ojuva ja Päivi Ouallen Matkailualan tutkimus- ja koulutus-instituutista.

Julkaisu on luettavissa pdf-muodossa LUCin Matkailualan tutkimus- ja koulutus-instituutin sivuilla -> Matkailun ennakointiverkosto. Teos julkaistaan helmikuun lopussa myös painettuna kirjana.

 Lisätietoja:

Marjo Pohjanen, marjo.pohjanen@lapinamk.fi, puh. 050 461 1355
Päivi Ouallen, paivi.ouallen@ulapland.fi, puh. 040 484 4498

This entry was posted in Elävä Lappi, Living Lab, Matkailu, Ounasvaara, Rajalla and tagged , , , , . Bookmark the permalink.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *